LadyCaro
Fanka BB :)
a kiedy będziesz wiedzieć czy pykło?Ja chciałabym mieć coś swojego.. naprawdę takiego ze jest moje, udaje mi się i mam z tego satysfakcję.
Teraz mam prace nudna jak flaki z olejem, nie na mój charakter- budżetówka. Zarobki śmieszne, ale jak zaczynałam ta prace to była moja pierwsza praca od do, gdzie nie o 15 wychodziłam i nic mnie nie interesowało. Pamietam jak w szoku byłam, ze za pójście na urlop płaca kasę, i jak nie mogłam pojąć ze mam 2 tyg wolnego. To było dla mnie coś nowego bo wcześniej moja specyfika pracy była inna, ale za to brak czasu dla siebie i stres bo zarabiałam dobrze ale im byłam lepsza tym zarabiałam więcej a co za tym idzie mniej czasu dla siebie. I zdrowie zmusiło mnie do zmiany pracy. Ta praca tez nie lekka, mega odpowiedzialność, ale zero satysfakcji, możliwości rozwoju, tylko godziny pracy i jakieś dodatki mnie ty trzymają, i to ze ona jest.
Ja pewnie myślałabym tak samo jak ty- skoro przez 3 lata się nie udało to teraz tez się nie uda.. ale z drugiej strony mam cicha nadzieje ze w tym miesiącu po tych lekach może jednak..