stokrotka_
Fanka BB :)
Ja pierdziele.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie, ale bardzo bym chciała. Tylko kompletnie nie wiem na co, bo się nie znam xDA to ja nigdy nie byłam fanka opalania. W tym roku mi się za bardzo twarz (jak na moje standardy) opaliła bo spędzałam bardzo dużo czasu od maja na dworze i nie zawsze pamiętałam o kremie z filtrem.
U mnie ta cera jest taka, hmm jakby to określić, z takimi szumami. Niby nie mam jakiś pryszczy ani blizn po pryszczach ale brakuje jej gładkości. I jest tu jakaś grudka, tam jakiś zaskórniki, tam jeden mały pryszczyk. Wiec lubię to kremem bb wygładzić
Byl czas ze stosowałam bardzo porządna pielęgnacje - ale jak ze wszystkim minął mi zapał i aktualnie uzywam płynu micelarnego do demakijażu, zel do mycia I jednego kremu (ale jest mocno taki sobie). Pewnie na jesień, jak będziemy po remoncie to dopiero się jakoś lepiej z tym zorganizuje.
A chodzicie na jakieś zabiegi na twarz do kosmetyczki?
Co tam?Ja pierdziele.
Z naszej perspektywy tak to wygląda - jak powtórzenie ;-) Ale to nazwy pochodzenia obcego i w pewnym momencie zaczęły żyć nowym życiem ;-) Czasem to połączenia 2 słów, czasem źródłowo te sylaby nie są takie podobne... Wiecie, u mnie na studiach pisano całe prace licencjackie o pochodzeniu np. słowa "podejrzewać", a potem magisterkę o słowie "tolerancja" :-) Dla mnie to zabawne, bo nie jestem językoznawcą, ale to całkiem ciekawe tematypowiem Wam coś głupiego. Już jako dorosła osoba miałam bardzo głupią rozkminę.
Dlaczego w nazwach rzeczy są powtórzone sylaby xD np czemu jest kukurydza jak mogłaby być kurydza.
Albo Ananas mógby być anasem. A rabarbar rabarem.
Koreańskie miało byćW ogóle polecam meseczki korenaskie w plachcie z Rossmanna. Tylko jest kilka rodzajów, ja biorę zawsze te za 4 ziko, ale są też droższe po kilkanaście zł. Strasznie fajnie nawilżają
A ja do biura maluje sie bo ogolnie lubie sie malować
Ja ogólnie lubię się malować jak gdzieś wychodzę: na zakupy, do rodziny czy spotkać się ze znajomymi. Uwielbiam malować inne kobiety na specjalne okazję (zwykle mamę, siostrę, najbliższe koleżanki czy kuzynkę męża). Za to na co dzień się nie maluję i nie lubię uczucia, kiedy w domu, kiedy nie ma gości, mam mieć coś na twarzy. Serum i krem jak najbardziej, ale nie makijaż.Ja się czasami maluję nawet do sprzątania, bo mnie to odpręża
Też jestem w teamie bezstanikowychI tez kocham łazić bez stanika.
Na zdalnej tez się za bardzo nie maluje - chociaż czasami zaczyna mi tego troche brakować, wiec troche wróciłam do kremu bb, delikatnych cieni i tuszu
Ja jestem w trakcie swojego powrotu do tego serialu. Oglądałam parę lat temu i uwielbiałam do pewnego momentu, potem zrobiło się dla mnie męczące i przerwałam. Niedawno sobie wróciłam do pierwszych sezonów i jest przyjemnieJa oglądam Greys Anatomy, ale już mnie nudzi
Co tam?
Na którym sezonie jesteś? Nie oglądałaś nigdy wcześniej? Ja oglądam prawie od początku... najpierw gdzieś tam na Polsacie, ale potem streamingowałam. I z przyzwyczajenia oglądam do dziś... ciągle mam wrażenie, że to już będzie ostatni sezon!Ja oglądam Greys Anatomy, ale już mnie nudzi
‚new amsterdam’Na którym sezonie jesteś? Nie oglądałaś nigdy wcześniej? Ja oglądam prawie od początku... najpierw gdzieś tam na Polsacie, ale potem streamingowałam. I z przyzwyczajenia oglądam do dziś... ciągle mam wrażenie, że to już będzie ostatni sezon!
Muszę też wrócić do "New Amsterdam". Dla głównej postaci przede wszystkim ;-)