reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

I tez kocham łazić bez stanika.
Na zdalnej tez się za bardzo nie maluje - chociaż czasami zaczyna mi tego troche brakować, wiec troche wróciłam do kremu bb, delikatnych cieni i tuszu :)

reklama
Kocham bez stanika, a też lubie się malować, tylko rano zawsze mi czasu braknie. A podkładu nie używam, bo mam ładna cerę bez i ogólnie mnie zawsze zapycha i robią się potem zaskórniki
Fajnie mieć taka cerę - ja mam może nie jakoś bardzo problematy ale ma swoje lepsze i gorsze chwile ale do określenia „ładna cera” trochę jej brakuje :) W każdym razie bardzo lubię u dziewczyn taka ładna cerę i tak pozytywnie „zazdroszczę” ;)

A w ogóle pamiętacie jak miałam dylematy, bo w tej nowej pracy niby busines casual? To niepotrzebnie, bo to tylko z nazwy chyba :D ogólnie nie chodzi się w bluzach, ale dżinsy i jakaś ładna bluzka czy koszula przejdą. Więc dobrze, że nie kupiłam marynarek i jakichś rzeczy, których na codzień nie lubię :) coś tam odświeżę, ale spokojnie mogę chodzić w tym co mam.
I nie mogę się doczekać pierwszej wypłaty, a to dopiero do 10 kolejnego miesiąca :O

Fajnie mieć taka cerę - ja mam może nie jakoś bardzo problematy ale ma swoje lepsze i gorsze chwile ale do określenia „ładna cera” trochę jej brakuje :) W każdym razie bardzo lubię u dziewczyn taka ładna cerę i tak pozytywnie „zazdroszczę” ;)
Jak byłam nastolatka, to uwielbiałam się opalać. I kochalam mieć opalona twarz, mega mi się podobała. Dopiero potem dotarło do mnie, że szybciej się starzeje skóra opalana słońcem i dodatkowo są przebarwienia. Mam wiele koleżanek, które postarzały się po solarium lub intensywnym opalaniem. Dlatego wolę chodzić blada i nie mieć potem takich efektów 😜

Ja ogólnie mam ładną i bezproblemową, ale jakiś czas temu zniszczyłam sobie barierę hydrolipidową i nie mogłam ogarnąć czemu jestem wiecznie czerowna. No i jak zaczęłąm grzebać to się okazało, ze robienie 2 peelingów jednego wieczora to nie jest najlepszy pomysł... :D

Jak byłam nastolatka, to uwielbiałam się opalać. I kochalam mieć opalona twarz, mega mi się podobała. Dopiero potem dotarło do mnie, że szybciej się starzeje skóra opalana słońcem i dodatkowo są przebarwienia. Mam wiele koleżanek, które postarzały się po solarium lub intensywnym opalaniem. Dlatego wolę chodzić blada i nie mieć potem takich efektów 😜
to ja nigdy nie byłam na solarium i ogólnie nigdy też nie miałam jaranka na opalone ciało. Ale jak pojechałam na Krete to mi odwaliło na tym punkcie :D no ale pomyślałam, że raz na kilka lat jak sie poopalam yto nie zestarzeje sie od tego :D

A w ogóle pamiętacie jak miałam dylematy, bo w tej nowej pracy niby busines casual? To niepotrzebnie, bo to tylko z nazwy chyba :D ogólnie nie chodzi się w bluzach, ale dżinsy i jakaś ładna bluzka czy koszula przejdą. Więc dobrze, że nie kupiłam marynarek i jakichś rzeczy, których na codzień nie lubię :) coś tam odświeżę, ale spokojnie mogę chodzić w tym co mam.
I nie mogę się doczekać pierwszej wypłaty, a to dopiero do 10 kolejnego miesiąca :O
No i dobrze, ja też nie znoszę tego oficjalnego stylu. Nie moglabym pracować Np w banku i chodzić w szpilach i ołówkowych spódnicach 🙈

to ja nigdy nie byłam na solarium i ogólnie nigdy też nie miałam jaranka na opalone ciało. Ale jak pojechałam na Krete to mi odwaliło na tym punkcie :D no ale pomyślałam, że raz na kilka lat jak sie poopalam yto nie zestarzeje sie od tego :D
No pewnie, że nie!
Ale są takie osoby, co wykorzystują każdy promyk słońca, bo wiecznie im mało 😜 ostatnio wróciła do nas do pracy sekretarka po urlopie. Babka po 50, przyjechała taka zjarana, że miałam wrażenie, że jej kilkadziesiąt zmarszczek przybyło! Serio, taka wysuszona na wiór totalnie

No i dobrze, ja też nie znoszę tego oficjalnego stylu. Nie moglabym pracować Np w banku i chodzić w szpilach i ołówkowych spódnicach 🙈
noo totlanie nie mój klimat. W poprzedniej firmie to mogliśmy chodzić w czym nam się podobało i nikt na o nie patrzył. Podobno był jeden kolo kiedyś co przychodził boso xD
Ale ogólnie ta firma bardzo wspierała wszystkie inicjatywy takie jak multi kulti, lgbt etc, także bardzo chcieli żeby każdy był sobą.

reklama
No pewnie, że nie!
Ale są takie osoby, co wykorzystują każdy promyk słońca, bo wiecznie im mało 😜 ostatnio wróciła do nas do pracy sekretarka po urlopie. Babka po 50, przyjechała taka zjarana, że miałam wrażenie, że jej kilkadziesiąt zmarszczek przybyło! Serio, taka wysuszona na wiór totalnie
i ciekawa jestem czy taka serio myśli, ze dobrze wygląda? :D

Do góry