reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny banalne pytanie! Stary idzie na badanie nasienia w poniedziałek 11 lipca między 7-9 godzina. Chcemy 4 dni abstynencji to już tego 11 lipca nie liczyć? Wczoraj ostatni lodzik😝😝

reklama
Dostałam pracę!
Z minusów: zgodziłam się na nieco mniej ciekawe warunki na okresie próbnym (3 miesiące) z perspektywą, że po tym czasie będę chciała UoP i dobre siano. Finansowo na start i tak wyjdę lepiej niż do tej pory, a do pracy jako freelancer zawsze mogę wrócić. Zobaczymy jak się to potoczy.

Dostałam pracę!
Z minusów: zgodziłam się na nieco mniej ciekawe warunki na okresie próbnym (3 miesiące) z perspektywą, że po tym czasie będę chciała UoP i dobre siano. Finansowo na start i tak wyjdę lepiej niż do tej pory, a do pracy jako freelancer zawsze mogę wrócić. Zobaczymy jak się to potoczy.
Trzymam kciuki, powodzenia ❤️🙂

Dostałam pracę!
Super! Powodzenia! 🤞

reklama
Mam wyniki, przyrost w normie, ale jakoś tak mam średnie podejście… No nic… W sobotę wyjeżdżamy i niech się dzieje co chce 😝

Załączniki

• IMG_0848.jpg
    IMG_0848.jpg
    72,9 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_0847.jpg
    IMG_0847.jpg
    141 KB · Wyświetleń: 105
Do góry