reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
20 😀
O fuck! A ja przed starym ukrywałam jak zamówiłam 5 😂😂
Ja już się nawet nie kryje, stary wie, ze mam pierdolca 😂 ale gdyby któryś wyszedł pozytywny to sam kazałby mi lać na 20 dla pewności 😀
Obrabowałaś hurtownię ;D?

Ja ostatnio specjalnie brałam różnych firm, gdyby któryś wydawał mi się mało wiarygodny :D...
Nie, ale mam nadzieje, ze pan z Allegro myśli, ze to na handel 😬😬😬🫣🤣

20 😀

Ja już się nawet nie kryje, stary wie, ze mam pierdolca 😂 ale gdyby któryś wyszedł pozytywny to sam kazałby mi lać na 20 dla pewności 😀

Nie, ale mam nadzieje, ze pan z Allegro myśli, ze to na handel 😬😬😬🫣🤣
Ale to tak jest, ja zrobiłam 1 bo tylko jeden miałam, to mąż zaraz ubrany był i leciał do apteki po następny... A na drugi dzień to samo
W sumie to on sam te testy robił 🙃 ja tylko sikałam do kieliszka

reklama
wizytę mam 26.07, więc albo będzie oglądanie, albo ciśnięcie lekarza… Jak wrócimy w piątek, to w sobotę albo w niedzielę chyba pójdę do labo o zobaczę jak beta, żeby wiedzieć co robić na wizycie. Chyba, że sytuacja wcześniej wyjaśni się sama 😝
Co się wyjaśni... jak będziesz szukała woreczka w aucie to to nie będzie choroba lokomocyjna 👶👶👶 jak Ci kawusia nad wodą nie przypasuje to to nie dlatego, że źle zaparzona 👶👶👶

Do góry