Ceonis
Fanka BB :)
Dobra, to jak będę miała pozytywny test, a testuje przed Toba, to Ty masz zaraz po mnieChętna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra, to jak będę miała pozytywny test, a testuje przed Toba, to Ty masz zaraz po mnieChętna
Wiem, bo już raz miałam.A dlaczego?
Specyficzne przeżycie, swoją drogą... ale do przeżycia :-)
Dzięki, jesteś cudowna! :-*** Tyle się słyszy o nauce Bo..b..a o miłości bliźniego... to prawda!Kochana to ja Ci wyślę do Paczkomatu, nawet 10 kg bobu!
na czczo a potem sraczka w pracySuszone śliwki na czczo....?:-) Działa super
Eee tam. Zjedz odpowiednio wcześnie.na czczo a potem sraczka w pracy
My boss makes a dollar and I make a dime, that’s why I poop on company timena czczo a potem sraczka w pracy
Ja tez kocham, na początku mi śmierdział jak skarpety a teraz jak czuje ten zapach to mi w brzuchu od razu burczy kładę na niego wiórek zwykłego masła i jestem w niebie to może być mój cały posiłekRyż basmanti moje ostatnie odkrycie i naprawdę polecam!
Wyślemy Ci bocianemWhaaaat?? Gdzie ja bób znajdę???