reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
a to jak na razie mój największy okaz...
O rety 😵‍💫 ja miałam tylko 1 takiego mini po zastdzyku hormonalnym bo trafiłam na naczynko, potem troszke krwi popłyneło ale w sumie to tako dosłownie malusieńki. Na pewno nie ominą mnie takie siniaki ale póki co na szczęście nic.

Ja już po pierwszej tabletce miałam rewolucje. Ale ja brałam nie ten xr tylko zwykły. Po nim ponoć jest gorzej.

W ogóle pochwalę się, że od początku brania metforminy schudłam już 8 kg 😊
Ja po zwyklym biegunka, wymioty, myślałam że umieram. Zmieniłam na xr i wszystko super. Jedyne co to miało mi zahamowac apetyt a ja dalej jestem cały czas głodna 😂 z tym, że ja sobie nie mogę pozwolić na schudnięcie przy tej wadze ale biore już od stycznia i waga stoi w miejscu na szczęście. Za to wyniki gorsze jak robiłam. Dieta, leki, ruchu mam dużo bo spaceruje po 4-5h dziennie z synkiem a i tak insulina masakra.

Jak Ty to robisz ?! Ja tylko 3kg i to tak naprawdę schudłam przez CP
Może po prostu mniej ważyłaś ode mnie na starcie, dlatego ja schudłam więcej?
Ja ważyłam 85 kg najwięcej przy 170 cm wzrostu. Dzisiaj 76,9🥳
Zmieniłam przede wszystkim:
- stałe pory jedzenia bez podjadania w między czasie
- brak słodkich napoi
-dużo warzyw
-więcej ruchu ale takiego zwykłego spacer, rower itd

reklama
Do góry