pluto_nova
Moderator
No właśnie! Po bobie brzuszek rośnie!a po bobie
Zobacz załącznik 1421048
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie! Po bobie brzuszek rośnie!a po bobie
Zobacz załącznik 1421048
Tylko ja tez nie jem bobu xDzostanę
Czekaj do nocy, aż zapierdzisz starego ja w ogóle wczorak się położyłam wcześniej, a stary coś oglądał i przyszedł się położyć jak spalam i mówił, że chrapalam! I że musiał mnie na bok przekładać czaicie to???? Pfff, kłamczy, ja wiem, że damy nie chrapiąJa dzisiaj jadłam bób i brak skutków ubocznych jak na razie
A może se jakiś trójkąt zrobimy?
Chyba dawno nie srałaś porządnie. Sama mówiłaś, że przez pracę masz zaparciaja sie za to najadłam fasolki szparagowej i przewiduję rewolucję kiblową xD
tak i nic się nie zmieniło dalej moje wizyty w kiblu są niesatysfakcjonująceChyba dawno nie srałaś porządnie. Sama mówiłaś, że przez pracę masz zaparcia
Maślanka + ogórki kiszonetak i nic się nie zmieniło dalej moje wizyty w kiblu są niesatysfakcjonujące
Jedni ze stresu dostają biegunki, inni zaparcia. Także mogło być gorzej. Wyobraź sobie pierwsze dni w nowej pracy mając sraczkę .tak i nic się nie zmieniło dalej moje wizyty w kiblu są niesatysfakcjonujące