Agnes4312
Moderator
Nawet po metforminie? Ja pierwszy tydzień na metforminie to... Nie napisze bo wasz obrzydzę xDtak i nic się nie zmieniło dalej moje wizyty w kiblu są niesatysfakcjonujące
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet po metforminie? Ja pierwszy tydzień na metforminie to... Nie napisze bo wasz obrzydzę xDtak i nic się nie zmieniło dalej moje wizyty w kiblu są niesatysfakcjonujące
Ooo, to prawda!Jedni ze stresu dostają biegunki, inni zaparcia. Także mogło być gorzej. Wyobraź sobie pierwsze dni w nowej pracy mając sraczkę .
nie mam ogórków kiszonych no winka nie mogę, a maślankę w sumie pijęMaślanka + ogórki kiszone
Wino, ale wiem, że niestety nie możesz
no biorę dopiero 3 dni, ale no od jakiegoś dłuższego czasu jest słabo u mnie z tym tematem. Gdzieś od zezłego tygodniaNawet po metforminie? Ja pierwszy tydzień na metforminie to... Nie napisze bo wasz obrzydzę xD
Niech ciężarna szuka drugiej do ciąży Zarazi ją i tak lawinowo będzie leciałoSzukam pary do ciąży na ten miesiąc!
nooo właśnie! Z resztą cieszę się strasznie z perpsektywy czasu, że nie kazali mi w piątek iść do pracy 1 dzień, bo czułam się jak wyżęte prześcierdało...Jedni ze stresu dostają biegunki, inni zaparcia. Także mogło być gorzej. Wyobraź sobie pierwsze dni w nowej pracy mając sraczkę .
No to jeszcze jedna będzie w ciąży by każda miała parę w lipcu, mówię Wam
Ja już po pierwszej tabletce miałam rewolucje. Ale ja brałam nie ten xr tylko zwykły. Po nim ponoć jest gorzej.no biorę dopiero 3 dni, ale no od jakiegoś dłuższego czasu jest słabo u mnie z tym tematem. Gdzieś od zezłego tygodnia
Oj chciałbym, żeby u mnie tak działałoJa już po pierwszej tabletce miałam rewolucje. Ale ja brałam nie ten xr tylko zwykły. Po nim ponoć jest gorzej.
W ogóle pochwalę się, że od początku brania metforminy schudłam już 8 kg