reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Jestem dziś jakimś chodzącym napaleńcem, co jest dla mnie mega dziwne bo jutro albo w pon dostanę @.
Najpierw rano wzięłam Starego w obroty a potem jak pojechał na budowę, a ja jednak zostałam w domu to uznałam ze mi mało i dalej super sama sie ze sobą bawiłam 😈☺️Także zaliczyłam dziś jakieś 7 orgazmów i mogłam dalej tylko już w sumie uznałam, że się zmęczyłam 😂

Ogólnie u nas tez dziś straszny upał i w aucie aż zrobiło mi się od niego słabo (moze jestem wycieńczona po orgazmach :D) i musiałam stanąć, napić sie wody i złapać trochę świeżego powietrza.

Aktualnie Stary rozwala ścianę a ja siedzę z psem w cieniu na ogródku - i marze tylko o jednym - żeby ktoś mi tu przyniósł aperola a do jedzenia takie pieczone w piekarniku ziemniaczki łódeczki.

reklama
I mam pytanie ogrodnicze - są tu jakieś ogrodniczki? Posiłam w maju trawę - od czegoś trzeba było zacząć :) I spoko ładnie urosła ale jest w niech od cholery chwastów. Macie do polecenia jakiś sprawdzony preparat? I czy wiecie czy na taka młoda trawę można je tez stosować?
Stary uznał ze on robi mieszkania a ja mam robić ogród i tak siedzę i kminie.

Jestem dziś jakimś chodzącym napaleńcem, co jest dla mnie mega dziwne bo jutro albo w pon dostanę @.
Najpierw rano wzięłam Starego w obroty a potem jak pojechał na budowę, a ja jednak zostałam w domu to uznałam ze mi mało i dalej super sama sie ze sobą bawiłam 😈☺️Także zaliczyłam dziś jakieś 7 orgazmów i mogłam dalej tylko już w sumie uznałam, że się zmęczyłam 😂

Ogólnie u nas tez dziś straszny upał i w aucie aż zrobiło mi się od niego słabo (moze jestem wycieńczona po orgazmach :D) i musiałam stanąć, napić sie wody i złapać trochę świeżego powietrza.

Aktualnie Stary rozwala ścianę a ja siedzę z psem w cieniu na ogródku - i marze tylko o jednym - żeby ktoś mi tu przyniósł aperola a do jedzenia takie pieczone w piekarniku ziemniaczki łódeczki.
Boże, zazdroszczę ochoty na seks! U mnie w tej kwestii coraz gorzej. Im więcej mam pracy, nauki i rzeczy do ogarniania tym gorzej w tych sprawach. A teoretycznie jakoś środek cyklu. Jeszcze trochę i sama sobie kupię jakąś hiszpańską muchę czy penigrę

Może uznacie mnie za jakiegoś zjeba ale ja raz bylam tak nagrzana, że poszlam do kibla w pracy zrobić sobie dobrze xD bo nie moglam sie na pracy skupic :D

I mam pytanie ogrodnicze - są tu jakieś ogrodniczki? Posiłam w maju trawę - od czegoś trzeba było zacząć :) I spoko ładnie urosła ale jest w niech od cholery chwastów. Macie do polecenia jakiś sprawdzony preparat? I czy wiecie czy na taka młoda trawę można je tez stosować?
Stary uznał ze on robi mieszkania a ja mam robić ogród i tak siedzę i kminie.
Jak wrócę do domu to Taty spytam bo wiem, że byl ten sam problem u nas

Dawno nie robiłam takich zakupów ale ostatnio zapłaciłam za jednego Pinka w Rossmannie 14 PLN i czułam, że to rozbój w biały dzień xD

IMG_20220625_154414.jpg

reklama
Do góry