reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Laski!!! Wywaliło mi takiego syfa, w takim miejscu- pod kącikiem oka 😳, że to musi być to! Bo przecież znam swoje ciało i nigdy tak nie miałam!!! 🤪🤣 A że był Aromek, owulka, Ovitrelle i bzykanko (choć jak wiadomo, przy syfie na ryju nawet nie trzeba się bzykać), to jednoznaczne! No i nie wspomnę, że jak se siedziałam na tarasie, to przeleciały nade mną dwa 🐦🐦 Patrzę! A to bociany! Myślę- łał, boćki, zaraz zrzucą jakiegoś małego gnoma może. A to były rybitwy, tylko takie jakieś dorodne. Zrzuciłam na karb swojego sokolego wzroku ;) no i myślę, że te rybitwy, to też pomogą ;)! A jak jeszcze se siknę na test "dwa dni po", to już w ogóle będzie wszystko wiadomo 😁😁😁!
To musi być to! Syf załatwia wszystko! 😂😂😂

apropo podciagania się to ostatnio na imprezie byłam atrakcją, bo właśnie ziomki mieli drążek w mieszkaniu i laski coś próbowały się podciągnąć ale nic nie szło i ja przychodze i mówię ej no co Wy xD i nawet mój stary mówił, że w szoku bo nie wiedział, ze się tak podciągać umiem :D
Mi już całkiem dobrze szło w podciąganie No ale chwilowo musiałam to zawiesić ;)

reklama
ja piję czerwone półwytrwane głównie w okresie jesienno zimowym. Kocham wina Gruzińskie, są najlepsze <3 różowego nie jestem w stanie znieść :D Prosecco samego również nie zniosę tylko toleruję z aperolem :D, wszystkie te szampanowe odpadają :D Białe wino kocham. :D
High five za gruzińskie!

Do góry