reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Widzicie ten dzban? Stary zrobił mojito 😁😁 kto wpada ?
20220624_224018.jpg

reklama
Proseko tak, aperol fujka xd
ja nie lubię szampana bleeh i dlatego prosecco odpada. Pewnie dlatego, że za czasów młodu, kupowałam sporo w biedrze i chlałam po krzakach z koleżankami :D Ale kocham piwa pod każdą postacią :D Ostatnio bardzo mi smakują IPY wszelkiego rodzaju. Ciemne też lubię, ostatnio piłam ciemne, takie gorzkie że ryj wykrzywiło ale było dobre :D No, nie ma to jak zimny browar. W końcu napój bogów :D

ja nie lubię szampana bleeh i dlatego prosecco odpada. Pewnie dlatego, że za czasów młodu, kupowałam sporo w biedrze i chlałam po krzakach z koleżankami :D Ale kocham piwa pod każdą postacią :D Ostatnio bardzo mi smakują IPY wszelkiego rodzaju. Ciemne też lubię, ostatnio piłam ciemne, takie gorzkie że ryj wykrzywiło ale było dobre :D No, nie ma to jak zimny browar. W końcu napój bogów :D
Ipa kocham, ale APA to moja miłość nieskończona :D

Ipa kocham, ale APA to moja miłość nieskończona :D

W kwestii modżajto to chyba też wolę virgin. W ogóle bardzo lubię różne koktajle bez alko, niekiedy wyobraźnia barmanów jest imponująca! No ale jak mus to mus, konkretne wino czasem musi wjechać
@Madame JS Jesteś mi bardzo bliska z wielu powodów, tych jeszcze nie odkrytych również. Od początku sam Twój nick mnie urzekł, a z każdą Twoją opowieścią tylko się w tym utwierdzam 😉 miłe to bardzo. Dziewczyny tu piszą o odnalezionych siostrach a ja myślę, że Ty to moja bratnia dusza 🥰

ja też gestykuluję często :D ale dzwonić to mogę wszędzie i załatwiać wszystko :D
Ja czasem jak czytam Twoje odpowiedzi to nie wiem czemu ale właśnie wyobrażam sobie gestykulującą Ciebie, może dlatego, że Twoje odpowiedzi w moim odczuciu są takie "prędkie” i emocjonalne i oczywiście to wszystko w pozytywnym sensie 🥰

@Madame JS Jesteś mi bardzo bliska z wielu powodów, tych jeszcze nie odkrytych również. Od początku sam Twój nick mnie urzekł, a z każdą Twoją opowieścią tylko się w tym utwierdzam 😉 miłe to bardzo. Dziewczyny tu piszą o odnalezionych siostrach a ja myślę, że Ty to moja bratnia dusza
Też o tym myślę od dłuższego czasu, ma chérie 😊. Najpiękniej byłoby odnaleźć się, w niemal tym samym wieku - w tej samej czasoprzestrzeni docelowo-staraczkowej... 😘

reklama
Ale... w... ogóle... jaki związek.. szampan... i Prosecco...no nieeeee... 😅🧐🤪

Do góry