reklama
Wezu
Fanka BB :)
ja nie lubię szampana bleeh i dlatego prosecco odpada. Pewnie dlatego, że za czasów młodu, kupowałam sporo w biedrze i chlałam po krzakach z koleżankami Ale kocham piwa pod każdą postacią Ostatnio bardzo mi smakują IPY wszelkiego rodzaju. Ciemne też lubię, ostatnio piłam ciemne, takie gorzkie że ryj wykrzywiło ale było dobre No, nie ma to jak zimny browar. W końcu napój bogówProseko tak, aperol fujka xd
LadyCaro
Ipa kocham, ale APA to moja miłość nieskończonaja nie lubię szampana bleeh i dlatego prosecco odpada. Pewnie dlatego, że za czasów młodu, kupowałam sporo w biedrze i chlałam po krzakach z koleżankami Ale kocham piwa pod każdą postacią Ostatnio bardzo mi smakują IPY wszelkiego rodzaju. Ciemne też lubię, ostatnio piłam ciemne, takie gorzkie że ryj wykrzywiło ale było dobre No, nie ma to jak zimny browar. W końcu napój bogów
LadyCaro
Ipa kocham, ale APA to moja miłość nieskończonaja nie lubię szampana bleeh i dlatego prosecco odpada. Pewnie dlatego, że za czasów młodu, kupowałam sporo w biedrze i chlałam po krzakach z koleżankami Ale kocham piwa pod każdą postacią Ostatnio bardzo mi smakują IPY wszelkiego rodzaju. Ciemne też lubię, ostatnio piłam ciemne, takie gorzkie że ryj wykrzywiło ale było dobre No, nie ma to jak zimny browar. W końcu napój bogów
Fuńka
Ja ja ja!!!Widzicie ten dzban? Stary zrobił mojito kto wpada ?
Zobacz załącznik 1417453
Lena1984
@Madame JS Jesteś mi bardzo bliska z wielu powodów, tych jeszcze nie odkrytych również. Od początku sam Twój nick mnie urzekł, a z każdą Twoją opowieścią tylko się w tym utwierdzam miłe to bardzo. Dziewczyny tu piszą o odnalezionych siostrach a ja myślę, że Ty to moja bratnia duszaW kwestii modżajto to chyba też wolę virgin. W ogóle bardzo lubię różne koktajle bez alko, niekiedy wyobraźnia barmanów jest imponująca! No ale jak mus to mus, konkretne wino czasem musi wjechać
Lena1984
Ja czasem jak czytam Twoje odpowiedzi to nie wiem czemu ale właśnie wyobrażam sobie gestykulującą Ciebie, może dlatego, że Twoje odpowiedzi w moim odczuciu są takie "prędkie” i emocjonalne i oczywiście to wszystko w pozytywnym sensieja też gestykuluję często ale dzwonić to mogę wszędzie i załatwiać wszystko
Madame JS
Też o tym myślę od dłuższego czasu, ma chérie . Najpiękniej byłoby odnaleźć się, w niemal tym samym wieku - w tej samej czasoprzestrzeni docelowo-staraczkowej...@Madame JS Jesteś mi bardzo bliska z wielu powodów, tych jeszcze nie odkrytych również. Od początku sam Twój nick mnie urzekł, a z każdą Twoją opowieścią tylko się w tym utwierdzam miłe to bardzo. Dziewczyny tu piszą o odnalezionych siostrach a ja myślę, że Ty to moja bratnia dusza
reklama
Madame JS
Ale... w... ogóle... jaki związek.. szampan... i Prosecco...no nieeeee...ja nie lubię szampana bleeh i dlatego prosecco odpada. Pewnie dlatego, że za czasów młodu, kupowałam sporo w biedrze i chlałam po krzakach z koleżankami Ale kocham piwa pod każdą postacią Ostatnio bardzo mi smakują IPY wszelkiego rodzaju. Ciemne też lubię, ostatnio piłam ciemne, takie gorzkie że ryj wykrzywiło ale było dobre No, nie ma to jak zimny browar. W końcu napój bogów