Ceonis
Fanka BB :)
Kopytka też Kochomzrób sobie takie placki z gotowanych ziemniaków albo kopytka ja wczoraj miałam na obiad kopytka z sosem i mięsem Ale z boczkiem i cebulką kopytka, oooeezuuu pycha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kopytka też Kochomzrób sobie takie placki z gotowanych ziemniaków albo kopytka ja wczoraj miałam na obiad kopytka z sosem i mięsem Ale z boczkiem i cebulką kopytka, oooeezuuu pycha
Też mam, turecki. Dalas pomysłaJa nie mam Bobu i jeszcze nie jadłam w tym roku Idę wziąć z szafki słonecznik z przyprawami i spróbuję dłubać wyobrażając sobie, że to raz bób, raz groszek
No to zdrówkoTeż mam, turecki. Dalas pomysła
Bób da wielki brzuch! To prawda!Jak Bób da
głupoty mi się śnią a nie seksy!zostaje Ci tylko śnić
ja zawsze myslalam że mam właśnie tyłozgięcie bo tak mi napisali kiedyś na wypisie ze szpitala na polnej w Poznaniu. A ten mój gin teraz daje mi takie wydruki z usg i mam wpisane trzon macicy przodozgiety. Przecież to chyba niemożliwe. Muszę go dopytać o to na następnej wizycie o co kaman . No ale tak ma marginesie leżałam w tym szpitalu bo przez 3 miesiące nie miałam okresu I nie było wtedy ciąży. Wtedy się nie starałam nawet. I ile ja się naczytalam o tym tylozgieciu że jest trudno zajść i w ogóle. No i po latach mi się to w sumie sprawdziło. A teraz nagle jednak nie tyło tylko przodo...Mi to sie wysuwa taki wniosek ze wlasnie potwierdzamy to ze z tylozgieciem jest trochę trudniej zajsc
idź do starego i powiedz, że mu zwalisz boba, zobaczymy jak zareagujeno!!! dokładnie, żadnego walenia boba
p.s. a propo śmiania się z głupich rzeczy właśnie się śmieję z walenia boba - płaczę ...