Jula19
Fanka BB :)
no właśnie nie. To byla jeszcze wizyta przed ciaza...W ciazy sie ustawia prawidlowo w przodozgiecie, chyba ze to bylo wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie nie. To byla jeszcze wizyta przed ciaza...W ciazy sie ustawia prawidlowo w przodozgiecie, chyba ze to bylo wcześniej
To chyba musieli sie w szpitalu pomylic, bo to raczej niemożliweno właśnie nie. To byla jeszcze wizyta przed ciaza...
musiałam spr na apce 10+5/6. Wychodzi jeden dzień różnicy między OM a USG.@Jula19 a w którym jesteś tygodniu?
no właśnie muszę sie zapytać gina co jest grane.To chyba musieli sie w szpitalu pomylic, bo to raczej niemożliwe
A tak z ciekawości po ile był pregnyl? Sądziłam, ze wszystkie te iniekcje będą w podobnej cenie. Cały zeszły rok przeszłam na ovi za +/- 120-150zl sztNopare lat jest już z nim problem. Do ostatniej iui jechałam po niego do Czech a później już prosiłam o ovitrelle bo z pregnylem były zawsze cyrki i dodatkowy stres ale różnica w cenie jest okrutna
Ja, uwielbiam ) nadal mam na kompie i jak mam cały dzień w łóżku, np jestem chora to odpalam i gram po kilkanaście godzinjebłam xD
grała któraś z Was w Heroes of Might and Magic III? xD
ja też kochooooom!A tak z ciekawości po ile był pregnyl? Sądziłam, ze wszystkie te iniekcje będą w podobnej cenie. Cały zeszły rok przeszłam na ovi za +/- 120-150zl szt
Ja, uwielbiam ) nadal mam na kompie i jak mam cały dzień w łóżku, np jestem chora to odpalam i gram po kilkanaście godzin
Oooo mieszkałam kiedyś w Szkocji całe 2 miesiące dokladnie w połowie drogi między Glasgow a Edynburgiem fajnie byłoA ja mam bob tylko mrozony, bo w szkocji tylko taki mi sie udaje dostac