reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
ja mam bóle owulacyjne, czuję dokładnie kiedy się zbliża, co potwierdziły moje wizyty u gina, ze to już za dzień maks dwa powinna nastąpić, tak samo testy też wtedy wychodziły pozytywne.- to miała być odpowiedź dla @Jula19 ale mi wykasowało komentarz :D

Nopare lat jest już z nim problem. Do ostatniej iui jechałam po niego do Czech a później już prosiłam o ovitrelle bo z pregnylem były zawsze cyrki i dodatkowy stres 🙄 ale różnica w cenie jest okrutna
A tak z ciekawości po ile był pregnyl? Sądziłam, ze wszystkie te iniekcje będą w podobnej cenie. Cały zeszły rok przeszłam na ovi za +/- 120-150zl szt

jebłam xD
grała któraś z Was w Heroes of Might and Magic III? xD
Ja, uwielbiam :)) nadal mam na kompie i jak mam cały dzień w łóżku, np jestem chora to odpalam i gram po kilkanaście godzin 😀

A tak z ciekawości po ile był pregnyl? Sądziłam, ze wszystkie te iniekcje będą w podobnej cenie. Cały zeszły rok przeszłam na ovi za +/- 120-150zl szt

Ja, uwielbiam :)) nadal mam na kompie i jak mam cały dzień w łóżku, np jestem chora to odpalam i gram po kilkanaście godzin 😀
ja też kochooooom!
I takie coś mam zapisane na pulpicie, uważam, że jest genialne :D
szkieletłem.jpg

reklama
Jeszcze co do spania w majtkach. To ja zawsze spalam w majtkach i do tego luźnych jakichs spodenkach albo w samych majtkach po prostu. Od jakiegos roku zaczęłam spać bez. Jakoś tak sie przyzwyczaiłam, mimo że sobie tego nie wyobrażałam kiedyś. Tak samo wkładki używałam zazwyczaj na końcówkę okresu No i ewentualnie jak jakies plamienia miałam to też. A obecnie nie wyobrażam sobie znowu spania bez majtek ze względu na luteine która wypada mi grudkami więc śpię w. No i dziennie zużywam sporo wkładek bo cały czas zostają te resztki z tabletki. Więc mimo że nie jest to wskazane niestety na tą chwilę muszę sobie jakos radzić z tym.

Do góry