reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Nasza kluska bardzo źle znosi upały, dziś cały dzień spi pod stołem 🙈

Załączniki

• 20220620_145800.jpg
    20220620_145800.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 53
Siemanko 😁 ile wy piszecie... Ponad 100 stron do nadrobienia ale... Ufff nadrobione 🤣 słuchajcie jaką miałam akcje w piątek. Jako, że nam już to nie potrzebne, wystawiłam niedawno żel concecive plus (taki żel imitujący śluz kobiecy) na olx, za pare zł. Wieczorem w piątek, telefon. Odbieram. "dzień dobry, ja w sprawie ogłoszenia olx o żelu intymnym. Czy on był używany?" ja taki wkurfff już na to, bo ludzie często się ze mną kontaktują, a nie czytają ogłoszeń. W ogłoszeniu napisałam, że w opakowaniu było 8 tubek jednorazowych, ale zostały cztery. I mówię jej to. A ona do mnie" aaa zaraz, czy to jakiś żel dla dzieci?"(dziecko na opakowaniu) mówię, że nie, to dla par starających się o dziecko. A ona mi na to" aaaa ooo to nie, ja szukam żelu do seksu. Ja nie chce dzieci, już trzy aborcje miałam "wyobraźcie sobie moją mine.... Jak można wgl tak przez telefon obcej osobie, chwalić się aborcjami? Miałam chęć powiedzieć, że to chyba znaczy, że nie umie się zabezpieczać. No ale ja oaza spokoju mówię" no to nie dla Pani ten żel " a ona mi dalej" ja nienawidzę dzieci, to pier*olone małe mendy"...... Mnie zatkało.... Rozłączyłam się i zablokowałam numer..... Byłam w szoku ogółem, jak można się tak odzywać do kogoś, kogo się nie zna. Patola jakaś.....

reklama
ja dzisiaj też mam jakies dziwne ssanie. Ciągle chodzę głodna i coś bym jadła ale tego nie robię bo nie mogę ;) za to dzisiaj obiad dwudaniowy. Zupka już była o 13 a teraz beda ziemniaczki i mieso 😀.

Mnie dzisiaj tak ssał głód pół dnia, ze nie poczułam, ze mięso które robię jest jakieś nieświeże 🤢

Do góry