hachette
Fanka BB :)
Jaki przystojniakDzisiaj już był u fryzjera i jest pachnący, mięciutki Zobacz załącznik 1415935
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki przystojniakDzisiaj już był u fryzjera i jest pachnący, mięciutki Zobacz załącznik 1415935
leży na żabę jak Nasz Właśnie trochę się obawiam tych upałów, ale jakoś damy radę - dobrze, że Nasz ma dopiero 1,5 roku to jeszcze jest pełen werwy Ale Nasz poprzedni (taki sam) mając już 8 lat i więcej już się męczył przy upałachNasza kluska bardzo źle znosi upały, dziś cały dzień spi pod stołem
po prostu kup i zjedzMam taka ochotę na orzechowe chrupki ze chyba oszaleje
To jest planpo prostu kup i zjedz
ja dzisiaj też mam jakies dziwne ssanie. Ciągle chodzę głodna i coś bym jadła ale tego nie robię bo nie mogę za to dzisiaj obiad dwudaniowy. Zupka już była o 13 a teraz beda ziemniaczki i mieso .To jest plan
ja tak wczoraj miałam. ciągle coś mieliłam w gębie xDja dzisiaj też mam jakies dziwne ssanie. Ciągle chodzę głodna i coś bym jadła ale tego nie robię bo nie mogę za to dzisiaj obiad dwudaniowy. Zupka już była o 13 a teraz beda ziemniaczki i mieso .
ja dzisiaj też mam jakies dziwne ssanie. Ciągle chodzę głodna i coś bym jadła ale tego nie robię bo nie mogę za to dzisiaj obiad dwudaniowy. Zupka już była o 13 a teraz beda ziemniaczki i mieso .