reklama
stokrotka_
Fanka BB :)
A miałaś pobierane wycinki, lekarz coś mówił skąd te zrosty?
Dopytuje, bo miałam histero w kwietniu. Też znalazł zrost, który usunął ale powiedział, że to jest zwykle spowodowane przebytym stanem zapalnym więc dostałam trzy antybiotyki na 10 dni i badali wycinki histopatologicznie + oznaczali cd138.
Miałam pobrany wycinek do badań, ale nic nie oznaczali.
Zrosty mi porozcinał, ale totalnie nie pamietam jaki podał powod ich powstania
Mmiiaa
Jezu obudziłam sie po 2 godzinnej drzemce i czuje sie jak na innej planecie XD ostatni raz w dzień spałam z 10 lat temu po całonocnej imprezie chyba idzie niezle choróbsko a wy spicie w dzień? Ja nie potrafie i zazdroszcze ludziom, ktorzy potrafia przespac sie pół godz i czuć sie lepiej jestem totalnie rozjechana
Jula19
ja nie mam takiego zwyczaju. Ale czasami w niedzielę mi się zdarzało. Budząc się po takiej drzemce nie wiem co się dzieje, czy już kolejny dzień, jestem wtedy jakas zamotana, w głowie mi się kręci i serce wali jak szalone. I po takim spanku dochodzę godzinę do siebie. Także rzadko praktykuje takie drzemki.Jezu obudziłam sie po 2 godzinnej drzemce i czuje sie jak na innej planecie XD ostatni raz w dzień spałam z 10 lat temu po całonocnej imprezie chyba idzie niezle choróbsko a wy spicie w dzień? Ja nie potrafie i zazdroszcze ludziom, ktorzy potrafia przespac sie pół godz i czuć sie lepiej jestem totalnie rozjechana
Hope99
Mi czasem się zdarza po nieprzespanej nocy ale źle się czuje po takiej drzemce. U mnie też chyba idzie jakieś choróbsko bo słabo się czuję, kręci mi się w głowie, duszno mi, głowa mi pęka, masakra...Jezu obudziłam sie po 2 godzinnej drzemce i czuje sie jak na innej planecie XD ostatni raz w dzień spałam z 10 lat temu po całonocnej imprezie chyba idzie niezle choróbsko a wy spicie w dzień? Ja nie potrafie i zazdroszcze ludziom, ktorzy potrafia przespac sie pół godz i czuć sie lepiej jestem totalnie rozjechana
LadyCaro
Ja nie śpię w dzień bo nigdy sie dobrze bo tym nie czuje. Z resztą ja nie mam zjazdow w dzień ze spac mi sie chceJezu obudziłam sie po 2 godzinnej drzemce i czuje sie jak na innej planecie XD ostatni raz w dzień spałam z 10 lat temu po całonocnej imprezie chyba idzie niezle choróbsko a wy spicie w dzień? Ja nie potrafie i zazdroszcze ludziom, ktorzy potrafia przespac sie pół godz i czuć sie lepiej jestem totalnie rozjechana
Moonstone
Moderator
Ja właśnie przespałam godzinęJa nie śpię w dzień bo nigdy sie dobrze bo tym nie czuje. Z resztą ja nie mam zjazdow w dzień ze spac mi sie chce
LadyCaro
Ty jesteś w stanie odmiennym, wiec to inna sytuacja zupelnieJa właśnie przespałam godzinę
Mmiiaa
Dokladnie chyba ze przed też tak byloTy jesteś w stanie odmiennym, wiec to inna sytuacja zupelnie
reklama