reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
A miałaś pobierane wycinki, lekarz coś mówił skąd te zrosty?

Dopytuje, bo miałam histero w kwietniu. Też znalazł zrost, który usunął ale powiedział, że to jest zwykle spowodowane przebytym stanem zapalnym więc dostałam trzy antybiotyki na 10 dni i badali wycinki histopatologicznie + oznaczali cd138.

Miałam pobrany wycinek do badań, ale nic nie oznaczali.
Zrosty mi porozcinał, ale totalnie nie pamietam jaki podał powod ich powstania 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Jezu obudziłam sie po 2 godzinnej drzemce i czuje sie jak na innej planecie XD ostatni raz w dzień spałam z 10 lat temu po całonocnej imprezie😅 chyba idzie niezle choróbsko 😬 a wy spicie w dzień? Ja nie potrafie i zazdroszcze ludziom, ktorzy potrafia przespac sie pół godz i czuć sie lepiej 😁 jestem totalnie rozjechana😆

Jezu obudziłam sie po 2 godzinnej drzemce i czuje sie jak na innej planecie XD ostatni raz w dzień spałam z 10 lat temu po całonocnej imprezie😅 chyba idzie niezle choróbsko 😬 a wy spicie w dzień? Ja nie potrafie i zazdroszcze ludziom, ktorzy potrafia przespac sie pół godz i czuć sie lepiej 😁 jestem totalnie rozjechana😆
ja nie mam takiego zwyczaju. Ale czasami w niedzielę mi się zdarzało. Budząc się po takiej drzemce nie wiem co się dzieje, czy już kolejny dzień, jestem wtedy jakas zamotana, w głowie mi się kręci i serce wali jak szalone. I po takim spanku dochodzę godzinę do siebie. Także rzadko praktykuje takie drzemki.

Mi czasem się zdarza po nieprzespanej nocy ale źle się czuje po takiej drzemce. U mnie też chyba idzie jakieś choróbsko bo słabo się czuję, kręci mi się w głowie, duszno mi, głowa mi pęka, masakra...

Ja nie śpię w dzień bo nigdy sie dobrze bo tym nie czuje. Z resztą ja nie mam zjazdow w dzień ze spac mi sie chce :p

reklama
Do góry