reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

No mi się teraz to często zdarza, po pracy i po obiedzie, wystarczy pozycja horyzontalna i śpię. Wczoraj spałam tak 3h :D Jak wracam rano po pracy to też często śpię. Mi wystarczy pozycja horyzontalna i nie ważne czy zmęczona czy nie to śpię :D Sama już nie wiem czy z lekkiego przemęczenia bo dużo pracuję, czy mam jakieś zjazdy cukrowo-insulinowe, krzywe robiłam we wrześniu, może znów się coś pozmieniało... I teraz często się nad tym zastanawiam.

Ja też!
Mój stary to tylko przylozy glowe do poduszki i od razu spi nie wazne czy rano, wieczor czy środek dnia xD

reklama
Jezu obudziłam sie po 2 godzinnej drzemce i czuje sie jak na innej planecie XD ostatni raz w dzień spałam z 10 lat temu po całonocnej imprezie😅 chyba idzie niezle choróbsko 😬 a wy spicie w dzień? Ja nie potrafie i zazdroszcze ludziom, ktorzy potrafia przespac sie pół godz i czuć sie lepiej 😁 jestem totalnie rozjechana😆
Ja często śpię w ciągu dnia. Może nie codziennie ale często. Jak się uczę do egzaminu to codzienna drzemka po obiedzie jest obowiązkowa, mózg mi się resetuje do 0 i wtedy czuje się wypoczęta i mogę chłonąc wiedzę 😂 jak mam ciezki dzień w pracy to tez mam drzemkę po pracy, to wpływa na mnie odstresowująco u mnie to tak działa jak środek uspokajający, jedni stresy zajadają, a ja śpię 😂 ale w sumie od dziecka lubiłam spać 😄😁

Ja też ciągle myślę i myślę ale chyba spróbuję od tego cyklu, w ktorym zaczniemy sie starać. Sama nie wiem, kiedy to będzie ALE wlasnie zajrzalam w kalendarz i ja w Grecji mialam dni plodne normalnie sam środek i niby dziś owu, co by sie zgadzalo, bo sluzu juz nie ma prawie. Ale jakoś bylam przekonana, ze te plodne później bede miala. Więc troche odwalilam, ale bez przesady, 2 lata sie nie udalo to i teraz nic nie będzie xD
Hahah i to się nazywa odpuścić, dni owulki się pomyliły 😂😂😂

Ja tam trzymam kciuki za Ciebie 😁😁

reklama
Moja mama wysłała swojemu ukochanemu zięciowi zdjęcie jej popisowego dania i kilku butelek piw w tle. Tak wybiegł, jak pies spuszczony ze smyczy, na swoją ulubioną wyżerkę, że zapomniał mnie wziąć. Kurtyna🤦‍♀️

Swoją drogą @LadyCaro, z jakiego anime jest nowy avatar?
Bo w życiu trzeba ustawić sobie priorytety 😂😂😂😂 żarcie i browar przede wszystkim!!! 😂😂😂

Właśnie stary przyniósł mi desperadosa… już otworzył, No to nic. Wasze zdrowie dziewczyny!

Do góry