Mmiiaa
Fanka BB :)
Patrze na ten a i tak widze oczyma wyobrazni ten z usunietego kontaObiecuje, że juz ostatni raz zmieniam awatar
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrze na ten a i tak widze oczyma wyobrazni ten z usunietego kontaObiecuje, że juz ostatni raz zmieniam awatar
Tam też mialam kilka xDPatrze na ten a i tak widze oczyma wyobrazni ten z usunietego konta
Ja też ciągle myślę i myślę ale chyba spróbuję od tego cyklu, w ktorym zaczniemy sie starać. Sama nie wiem, kiedy to będzie ALE wlasnie zajrzalam w kalendarz i ja w Grecji mialam dni plodne normalnie sam środek i niby dziś owu, co by sie zgadzalo, bo sluzu juz nie ma prawie. Ale jakoś bylam przekonana, ze te plodne później bede miala. Więc troche odwalilam, ale bez przesady, 2 lata sie nie udalo to i teraz nic nie będzie xDJa też widzę te nogi z poprzedniego konta LadyCaro
A tak w ogóle @LadyCaro dałaś mi tyle do myślenia co do tego acardu
Główka nie śpi, kombinuje.
Rok temu jak cudem zaszłam w ciążę to... dopiero teraz na to wpadłam.. byłam po drobnym zabiegu chirurgicznym i obstawiona byłam heparyna w maści i lekami na rozrzedzenie krwi od ponad miesiąca..
Może przypadek, może nie. Ale nowa zagadka jest .
A lubiłam uciąć komara zwłaszcza obok pieseła zDokladnie chyba ze przed też tak bylo
Trzymam kciuki później nam będziesz mówić ze trzeba odpuścić i na wakajki XDJa też ciągle myślę i myślę ale chyba spróbuję od tego cyklu, w ktorym zaczniemy sie starać. Sama nie wiem, kiedy to będzie ALE wlasnie zajrzalam w kalendarz i ja w Grecji mialam dni plodne normalnie sam środek i niby dziś owu, co by sie zgadzalo, bo sluzu juz nie ma prawie. Ale jakoś bylam przekonana, ze te plodne później bede miala. Więc troche odwalilam, ale bez przesady, 2 lata sie nie udalo to i teraz nic nie będzie xD
Najwyzej bedziesz głosić swiadectwo odpuszczeniaJa też ciągle myślę i myślę ale chyba spróbuję od tego cyklu, w ktorym zaczniemy sie starać. Sama nie wiem, kiedy to będzie ALE wlasnie zajrzalam w kalendarz i ja w Grecji mialam dni plodne normalnie sam środek i niby dziś owu, co by sie zgadzalo, bo sluzu juz nie ma prawie. Ale jakoś bylam przekonana, ze te plodne później bede miala. Więc troche odwalilam, ale bez przesady, 2 lata sie nie udalo to i teraz nic nie będzie xD
No mi się teraz to często zdarza, po pracy i po obiedzie, wystarczy pozycja horyzontalna i śpię. Wczoraj spałam tak 3h Jak wracam rano po pracy to też często śpię. Mi wystarczy pozycja horyzontalna i nie ważne czy zmęczona czy nie to śpię Sama już nie wiem czy z lekkiego przemęczenia bo dużo pracuję, czy mam jakieś zjazdy cukrowo-insulinowe, krzywe robiłam we wrześniu, może znów się coś pozmieniało... I teraz często się nad tym zastanawiam.Jezu obudziłam sie po 2 godzinnej drzemce i czuje sie jak na innej planecie XD ostatni raz w dzień spałam z 10 lat temu po całonocnej imprezie chyba idzie niezle choróbsko a wy spicie w dzień? Ja nie potrafie i zazdroszcze ludziom, ktorzy potrafia przespac sie pół godz i czuć sie lepiej jestem totalnie rozjechana
Ja też!Patrze na ten a i tak widze oczyma wyobrazni ten z usunietego konta