reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama

Jak się mylę to niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu, ale mi się wydaje że jajowód ma w środku takie jakby rzęski, co przesuwają tę komórkę jajową. Więc jak u mnie ta komórka się nie przesunęła i przyczepiła się gdzieś w jajowodzie to tak czy siak uszkodziła te rzęski więc mam większą szansę na CP w tym samym miejscu. Dla mnie ten jajowód jest kopnięty. Na drożności to raczej nie wyjdzie

Dlatego ja osobiście wolałabym mieć usunięty ten jajowód. Pomijając kwestię tego, że mogłabym się starać po 3 miesiącach, a nie 6 to właśnie nie miałabym stresu o kolejną CP w nim. A prawy i tak mógłby lewe jajeczko przechwycić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry