Moonstone
Moderator
Jakie?Nie, jak nie ma pęknięcia to się nie usuwa.
Ale ja mam swoje zdanie na ten temat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie?Nie, jak nie ma pęknięcia to się nie usuwa.
Ale ja mam swoje zdanie na ten temat
Jakie?
Super lepiej ten czas spędzić już we własnym domuJednak po 14 mnie wypuscili i jestem juz w domu
Znalazłam tyle:A czy ktoras z was ma niedrozny 1 jajowod? Trzeba bedzie go usunąć?
A takie hsg nie udrażnia jajowodow?Znalazłam tyle:
Niedrożny jajowód a zajście w ciążę - Na pytanie odpowiada lek. Aneta Zwierzchowska
Witam. Mam 29 lat. Od 15 m-cy staramy się z mężem o dziecko. Niestety bezskutecznie. Od 2 m-cy szukamy przyczyny. Przechodzimy kolejne badania. Badanie HSG wykazało...pytania.abczdrowie.pl
Czytałam, ze może. Pytanie o zakres niedrożnościA takie hsg nie udrażnia jajowodow?
Nie. Może je przepchnąć jeśli np w jajowodzie zatrzymało sie coś w rodzaju „korka” śluzowego, ale jeśli jest zrośnięty albo przyrośnięty to hsg nic nie pomożeA takie hsg nie udrażnia jajowodow?
Moze ale nie musi. Mi przerwali jak nie przelatywaloA takie hsg nie udrażnia jajowodow?