reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Spróbuj suplementacji ashwaghandą. Ja jestem nadwrażliwcem podatnym na stres, przechodziłam w przeszłości depresję i u mnie ashwaghanda się sprawdza, psychicznie lepiej sobie radzę z wyzwaniami, problemami, mam mniej czarnych myśli. Druga sprawa, że ja czasem popalam 🍀, ale samo cbd w kroplach też robi robotę.
A czujesz roznice po tej ashwagandzie? Jaka sumplementijesz ile mg?

reklama
Spróbuj suplementacji ashwaghandą. Ja jestem nadwrażliwcem podatnym na stres, przechodziłam w przeszłości depresję i u mnie ashwaghanda się sprawdza, psychicznie lepiej sobie radzę z wyzwaniami, problemami, mam mniej czarnych myśli. Druga sprawa, że ja czasem popalam 🍀, ale samo cbd w kroplach też robi robotę.
No właśnie ostatnio Bibi o tym pisała i muszę sobie coś zamówić :)

I najlepsze: tobie się wali linia obrony, a klient tego nie umie zrozumieć ;)
Tak, dokładnie. Ja ostatnio ochrzanilam jednego pana. Nie stawił się na rozprawę, bo był po szczepieniu na covid. Podobno czuł się fatalnie, gorączka itd. A wiec bardzo proszę o odroczenie rozprawy, mowie o tym jakie skutki uboczne mają szczepionki a oskarżony bardzo chce być na rozprawie obecny, sędzia odroczył ale prosi o potwierdzenie - certyfikat, l4 cokolwiek.

Przychodzi oskarżony, z certyfikatem sprzed 3 miesięcy przed odroczoną rozprawą, a ja mowie a co jest?! To pan 3 miesiące gorączkował i się źle czuł? Pan jest niepoważny! 😂😂😂 Jak pan już tak sobie leci to mógł pan chociaż l4 załatwić!

Myślałam, że oszaleje. Ja świece oczami a tu taki gong. Jakoś udało mi się wybrnąć ale nie lubię z siebie robić idiotki. Chociaż niestety czasem tak to się kończy

Ja polecam

Dość drogie ale skuteczne!

Jest tez królowa! Jak zrobiłam test i wyszło ze staram się o dziecko to zaproponowali mi królową 🙂

Coś dla @LadyCaro królowa! 😁😁

Tak, dokładnie. Ja ostatnio ochrzanilam jednego pana. Nie stawił się na rozprawę, bo był po szczepieniu na covid. Podobno czuł się fatalnie, gorączka itd. A wiec bardzo proszę o odroczenie rozprawy, mowie o tym jakie skutki uboczne mają szczepionki a oskarżony bardzo chce być na rozprawie obecny, sędzia odroczył ale prosi o potwierdzenie - certyfikat, l4 cokolwiek.

Przychodzi oskarżony, z certyfikatem sprzed 3 miesięcy przed odroczoną rozprawą, a ja mowie a co jest?! To pan 3 miesiące gorączkował i się źle czuł? Pan jest niepoważny! 😂😂😂 Jak pan już tak sobie leci to mógł pan chociaż l4 załatwić!

Myślałam, że oszaleje. Ja świece oczami a tu taki gong. Jakoś udało mi się wybrnąć ale nie lubię z siebie robić idiotki. Chociaż niestety czasem tak to się kończy
Albo na subście, na których dostajesz dokumenty za 5 12. Niekompletne…

Uwielbiam to.

Tak, czuję różnicę. Zaczęłam w lutym, kiedy byłam bardzo blisko załamania nerwowego, już się codziennie budziłam z walącym sercem i paniką, że zaczyna się kolejny dzień tego życia, z którym sobie nie radzę. Szybko, bo jakoś po 2 tygodniach poczułam różnicę i od tego czasu serducho jest rano spokojne. Nie wiem, czy to ma związek z ashą, ale też zaczęłam więcej działać niż się martwić i łatwiej mi się koncentrować.
Mam ashwagandę w formie wyciągu ziołowego 1:1, ( Link do: Ashwagandha nalewka 1:1 100ml | MagicznyOgród ) i brałam na początku dwie porcje dziennie, teraz jedną

W ogole leze tu w sali z 1 babka, ktora miala kiedys cp i nie usuneli jej tego jajowodu, tylko wyjeli i odtworzyli jajowod i wszystko ok. Operacja trwala co prawda 4h ale jestem w szoku ze to mozliwe, myslalam ze zawsze przy cp usuwaja jesli jest operacja😱

reklama
W ogole leze tu w sali z 1 babka, ktora miala kiedys cp i nie usuneli jej tego jajowodu, tylko wyjeli i odtworzyli jajowod i wszystko ok. Operacja trwala co prawda 4h ale jestem w szoku ze to mozliwe, myslalam ze zawsze przy cp usuwaja jesli jest operacja😱

Nie, jak nie ma pęknięcia to się nie usuwa.
Ale ja mam swoje zdanie na ten temat ;)

Do góry