reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
O matko! dobrze ze to juz za Toba. Jakie mialas hsg, zwykle czy sono? Biedna :* ale prawy drozniak, to dobre info.
Zwykle
A ja jestem po rozmowie z endo - i mam wrażenie, że kolejny endo mi nie pasuje 🤦‍♀️
W każdym razie konkluzja jest taka - moje hormony są podatne na stresu - mam zapanować nad stresem. Przecież ja od roku nie robię nic innego tylko staram się zapanować nad stresem.
Jeszcze dziś rano wróciła do mnie pewna bardzo niefajna sprawa rodzinna i jak ja mam się nie stresować jak co chwile coś.

@Mmiiaa super, że jeden drożny. Ale czy ja dobrze pamietam, że mialaś podejrzenie wodniaka? To znaczy, że ich nie ma i jest ok?
No właśnie @Mmiiaa coś wiadomo co tamten lekarz widział na usg?
Tak dobrze pamietacie, ale na razie nie widzialam lekarza od czasu badania. Powiedzieli mi tylko ze 1 drozny 1 nie. Jak juz krzyczalam to przerwali, opis ma by po 14, w srode mam wizyte u gina to zobaczymy tez co powie
Naprawdę? Ja w ogóle nie czułam niczego w jajowodach, tak naprawdę tylko cewnik i początek wlewu...
Naprawdę 🥴

Mam kropka w kropke te same obawy. I az mi wstyd np teraz jestem na wakacjach i mi smutno, że jak bede miala dziecko to juz na takie wakacje nie polece, tylko duzo rzeczy pod dziecko bedzie. Łącznie z tym, ze np jesteśmy w hotelu w którym nie ma dzieci (17+)
Ja z taką myślą jechałam na wakacje zaraz po ślubie - objazdówka, mnóstwo kilometrów, z plecakiem niemal... W sensie: że to może nasze ostatnie takie wakacje. Taaaa.... Także jakbym miała teraz mieć inne, to w sumie się nie obrażę.

Spróbuj się nie stresowac jak w czasie rozprawy o oszustwo bankowe nagle klient się przyznaje ze jednak miał tego komornika ale to był dług po rodzicach a nie jego osobisty XD
Najgorzej 😂😂😂😂

Kocham te kabarety na rozprawach. U mnie ostatnio sędzia widział moja minę i reakcję na to co mówiła oskarżona i moje przywołanie jej do porządku, to widziałam zza komputera, że nie mógł wytrzymać ze śmiechu i ostatecznie powiedział ze musimy zrobić 5 minut przerwy. Chyba musiał w spokoju się pośmiać i wrócić dalej do prowadzenia rozprawy 😂

Wczoraj poszło grubo. Usłyszałam nawet, ze P zaczyna żałować tej ciąży… Szkoda gadać, mam wrażenie ze jeszcze się z nią nie oswoił
Ja czasem złapie się na myśli a na cholerę mi więcej dzieci. Córka mam już 6 lat, jest mega samodzielna, dużo mi pomaga, jestem bardzo grzeczna. Nie mam z nią problemów, życie znów jestem ułożone, a ja znów postanowiłam wejść w pieluchy... Pocieszam się że to tylko chwila zwątpienia i zaraz mi przejdzie
No u nas to głównie ja sprzątam i gotuje :)
To tak jak u nas dom na mojej głowie.
Dzisiaj zaczęłam 8 tydzień
Gratuluję, ja dziś 24tc.

A testowałaś? Bo juz chyba nie ogarniam, sorry :O
Nie, w doopie mam testowanie :) odkąd moja gin wyciągnęła białą flagę to nie mam stymulacji a bez tego tez owulek wiec olewam temat i tak sobie dryfuję na fali beztroski ;) teraz niby mam się zgłosić do gina jak dostanę okres i chce mi dać clo od 3dc ale cały czas się waham czy dać temu szanse czy dać sobie spokój ;) mam dosyc tak szczerze i straciłam nadzieję 🤷🏻‍♀️

Ja właśnie żałuję, że nie zaczęliśmy się starać przed ślubem... bo się martwiłam o sukienkę, o figurę, o organizację... A tak o wiele wcześniej zauważylibyśmy, że coś jest nie tak...
Ja żałuję, ze martwiliśmy się o kasę, o mieszkanie itd teraz wiem, ze byłoby nam ciężko ale dalibyśmy radę, a teraz jest nam łatwiej w życiu, ale cóż, we dwójkę 🤷🏻‍♀️

Najgorzej 😂😂😂😂

Kocham te kabarety na rozprawach. U mnie ostatnio sędzia widział moja minę i reakcję na to co mówiła oskarżona i moje przywołanie jej do porządku, to widziałam zza komputera, że nie mógł wytrzymać ze śmiechu i ostatecznie powiedział ze musimy zrobić 5 minut przerwy. Chyba musiał w spokoju się pośmiać i wrócić dalej do prowadzenia rozprawy 😂
I najlepsze: tobie się wali linia obrony, a klient tego nie umie zrozumieć ;)

reklama
A ja jestem po rozmowie z endo - i mam wrażenie, że kolejny endo mi nie pasuje 🤦‍♀️
W każdym razie konkluzja jest taka - moje hormony są podatne na stresu - mam zapanować nad stresem. Przecież ja od roku nie robię nic innego tylko staram się zapanować nad stresem.
Jeszcze dziś rano wróciła do mnie pewna bardzo niefajna sprawa rodzinna i jak ja mam się nie stresować jak co chwile coś.

@Mmiiaa super, że jeden drożny. Ale czy ja dobrze pamietam, że mialaś podejrzenie wodniaka? To znaczy, że ich nie ma i jest ok?
Spróbuj suplementacji ashwaghandą. Ja jestem nadwrażliwcem podatnym na stres, przechodziłam w przeszłości depresję i u mnie ashwaghanda się sprawdza, psychicznie lepiej sobie radzę z wyzwaniami, problemami, mam mniej czarnych myśli. Druga sprawa, że ja czasem popalam 🍀, ale samo cbd w kroplach też robi robotę.

Do góry