reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja wycięłam po własnym weselu. Zamarzyły mi się rozpuszczone pofalowane włosy. Miałam fajną falownicę, robiłam sobie nią włosy kilka razy wcześniej i trzymało się 2 dni, efekt mi się podobał. Co mogło pójść nie tak? A no to, że nie wzięłam pod uwagę połączenia 33 stopniowego upału+ włosy prawie do tyłka a plecy w sukni gołe. Pot się zmieszał z lakierem i pianką do włosów. Już na oczepinach wyglądałam jakby mnie piorun strzelił i to jest jedyna rzecz, którą bym zmieniła w tym dniu- fryzura.

Kocham twój wakacyjny spam i to zdjęcie. Musicie być zajebistą parą.

Byliśmy dziś ze starym na festynie rolnictwa i wyrobów rzemieślniczych. Kupiliśmy takie pyszne miody pitne...mniam.
Ludzie mówią, że musielismy na siebie czekać, ale podobno jesteśmy jak uszyci dla siebie. Znajomi tak o nas myślą- Aga i Koniu to jakieś nierozerwalne xD

reklama
A mnie dziś stary zabrał do komory floatingowej pierwszy raz w życiu, czaaaaad 🤩🤩 chyba nawet zasnęłam 😀 korzystała któraś z Was? Później pojechaliśmy na obiad i do escape roomu, bo zawsze chciałam a nigdy nie miałam z kim 😛 także dzień pełen wrażeń 😀

A mnie dziś stary zabrał do komory floatingowej pierwszy raz w życiu, czaaaaad 🤩🤩 chyba nawet zasnęłam 😀 korzystała któraś z Was? Później pojechaliśmy na obiad i do escape roomu, bo zawsze chciałam a nigdy nie miałam z kim 😛 także dzień pełen wrażeń 😀
Byłam! 🖐️ Ale po tym tak nas zmuliło że szok! Zjedliśmy obiad (zamówiony na szczęście xd) i poszliśmy spać 😹 więc podziwiam, że relaks dał ci takiego kopa :)

Ooo maaatko. Niezle. Ja zawsze mam szczotkę w torebce nawet na wakacjach ale to przez to,że mam długie i dość gęste włosy wiec jak zaniedbam rozczesywanie to po wieczorem mam dramat. Zamiast włosów robią się od spodu dredy. Mam odżywkę do włosów gliss kur w sprayu i ona na „dredy” działa cuda.

A to moje włosy, uwierzcie czasem nie jest łatwo ale odkąd mama zapuściła do komunii kiedyś była taka moda, to zostały mi długie tylko obcinam co pare miesięcy końce 😂😂😂
Ja mam niewiele krótsze od Ciebie 😁 tzn miałam bo 2 dbi temu sama sobie obcięłam ok 10 cm 😁 ale wciąż są dłuuuugie wiec znam ból rozczesywania 😁

Ooo maaatko. Niezle. Ja zawsze mam szczotkę w torebce nawet na wakacjach ale to przez to,że mam długie i dość gęste włosy wiec jak zaniedbam rozczesywanie to po wieczorem mam dramat. Zamiast włosów robią się od spodu dredy. Mam odżywkę do włosów gliss kur w sprayu i ona na „dredy” działa cuda.

A to moje włosy, uwierzcie czasem nie jest łatwo ale odkąd mama zapuściła do komunii kiedyś była taka moda, to zostały mi długie tylko obcinam co pare miesięcy końce 😂😂😂
Super włosy! I kolejna zgrabna dupcia na naszym wątku :D
Ja mam włosy niesforne, dużo, gęste, falowo-kręcone i czeszę je tylko pod prysznicem.
Nie byłam, ale kiedyś bardzo chciałam, ale u mnie w mieście nie ma i jakoś tak zapomniałam o tym

Ja mam kręcone włosy i czeszę ke tylko po myciu, potem już nie bo się puszą jak cholera. Jedyne co to delikatnej przeczesuje wilgotnymi palcami 😉

Siemka w poniedziałek ! U mnie dziś kolejny dzień brania encorton i equoral i znów jest mi mocno mi mocno niedobrze rano i wieczorem. Oprócz tego ciagle chce mi się spać i boli mnie głowa 😞 wczoraj oprócz seksow nie miałam prawie ruchu, mały spacer a dziś mam takie zakwasy jak nawet rzadko po ćwiczeniach na siłowni.. nie wiem czy to tez przez ten lek.
Jak u nas po weekendzie ?

reklama
Do góry