reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

U nas to samo, tylko my będziemy we wrześniu 2 lata - i ilość złych rzeczy które się w tym czasie wydarzyły jest aż nieprawdopodobna. W każdym razie liczę, że wyczerpaliśmy już zła passę i teraz będzie tylko lepiej!

A jak oceniacie związek przy tych nieszczęściach? Bo ja mam wrażenie, że nastąpiło większe zbliżenie i w praktyce sprawdziliśmy, że razem również w chorobie i na złe.
Miewałam momenty kiedy myślałam: A co, jeśli zawsze tak będzie? Ale ostatecznie dochodzą do takich samych wniosków, co ty

reklama
received_389574036570901.jpeg

Spamspam

A w temacie seksow: dla mnie często chwila przed orgazmem jest najlepsza, taki punkt szczytu ;)
Natomiast jak juz wiem ze zaraz będzie to chwila rozproszenia, zmiana rytmu i po ptakach. I ja jestem dość glosna w łóżku;) pamietam akcje ze pojechaliśmy na urlop ze znajomymi, zachciało nam się pod prysznicem- nasze lazienki sąsiadowały. Mieli koncert darmowy 😅🤣

@AScarlett Hahahahaha 😂😂😂 to niezły dałaś koncert 😂 ja tez często bywam głośna. Dwa dni temu w Trojmiescie był mega skwar i duchota wiec spaliśmy przy otwartym oknie, dopoero po seksie skumalam ze okno jest otwarte a ja wydawałam z siebie jęki, mysle ze sąsiedzi z domów obok chodzący na wieczorne spacery z pieskami tez mieli niezły ubaw 😂

Rozczesałas jakoś potem te włosy? 😁😁 Ja kiedyś po słonej wodzie musialam sobie wyciąć kawałek 😁😁😁 teraz już pływam tylko w spiętych 😁
Ja w marcu byłam na Dominikanie a właściwie poprawnie pisze się chyba w Dominiknie, musiałam dokupować maski do włosów bo woda fatalna w kranie dla włosów, sam chlor, plus słona woda z morza karaibskiego dała mi popalić a włosy mam aż za pas wiec z rozczesaniem dramat 😂 ale zauważyłam zawsze, jak jestem na wyspach gdziekolwiek to woda z taką ilością chloru plus słona woda powoduje, że muszę mocno nawilżać włosy i skórę ale wakajki to walajki…. Chyba też we wrześniu gdzieś wyciągnę swojego mężczyznę 😂😂

Laski, ile dni dpo się testujecie/testowalyście? Mi się okres ostatnio spóźnił wiec zrobiłam swój pierwszy test - negatywny ale się tak zastanawiam, czy jest sens testować wcześniej?

reklama
Do góry