reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Siemka w poniedziałek ! U mnie dziś kolejny dzień brania encorton i equoral i znów jest mi mocno mi mocno niedobrze rano i wieczorem. Oprócz tego ciagle chce mi się spać i boli mnie głowa 😞 wczoraj oprócz seksow nie miałam prawie ruchu, mały spacer a dziś mam takie zakwasy jak nawet rzadko po ćwiczeniach na siłowni.. nie wiem czy to tez przez ten lek.
Jak u nas po weekendzie ?
U mnie 91 mojej Omy i tez nie umiałam się zwlec z łóżka. Udało się prawie bez dekonspiracji (tylko jednak kuzynka się domyśliła, ale ucięłam temat, na razie boję się o ciąży rozmawiać szerzej). Puenta jest taka, ze gdyby mnie mąż nie obudził to bym nie wstała na dyżur XD nie wiem czy bardziej chce, żeby byli klienci na nim, czy żeby sobie poszli XD

reklama
U mnie 91 mojej Omy i tez nie umiałam się zwlec z łóżka. Udało się prawie bez dekonspiracji (tylko jednak kuzynka się domyśliła, ale ucięłam temat, na razie boję się o ciąży rozmawiać szerzej). Puenta jest taka, ze gdyby mnie mąż nie obudził to bym nie wstała na dyżur XD nie wiem czy bardziej chce, żeby byli klienci na nim, czy żeby sobie poszli XD
Ja siędzie w pracy i próbuje nie zwymiotować. Spać bym najchętniej poszła blisko toalety🙈

Hej, girls!
Miłego tygodnia wszystkim!
Jestem w amoku maratonu w pracy, który trwa już od tygodni... W tym czasie nie o piątej wstałam może 2 razy... Gdy tylko "odhaczam" jedną rzecz, natychmiast pojawia się kolejna...

A swoją drogą, kojarzycie tego pana?

images.jpg

Dziś idę na jego koncert... i prywatne spotkanie po :p

Hej
Nadrobiłam w końcu cały wątek 🤦‍♀️ Dziewczyny 1h 30 minut 🤣 Szalone!
My po weekendzie w dziczy a tam internetu trzeba w polu szukać..
Niestety u nas ciche dni 🤦‍♀️ Wczoraj wieczorem mieliśmy dosyc ostre spięcie, nasze pierwsze zresztą, więc teraz czekam na rozwój sytuacji..
Co do seksowych tematów to my ze starym pomimo zaawansowango wieku 😂 mamy krótki staż razem więc cały czas ogniście. I taka ciekawostka ze starym orgazmy pochowowe to standard, wcześniej rzadko miewałam. A ten magiczny kobiecy wytrysk miałam kiedyś kilka razy z jednym partnerem. I jak mi się zdarzył pierwszy raz to myślałam, że było taaaaaak że się posikałam 🙈

Dzień doberek w poniedzielek!
U mnie dzisiaj zaczął się delikatny ból piersi i nieco sie powiększyły. W poprzednim cyklu tak nie było, były miękkie i niebolące cały czas. Ale w tym cyklu wzięłam ten Aromek w 2 i 7 dniu. Zobaczymy co będzie 😜 i od tego cyklu wracam do dupka. Może dzięki temu nie będę czekała na okres 38 dni jak ostatnio

Hej
Nadrobiłam w końcu cały wątek 🤦‍♀️ Dziewczyny 1h 30 minut 🤣 Szalone!
My po weekendzie w dziczy a tam internetu trzeba w polu szukać..
Niestety u nas ciche dni 🤦‍♀️ Wczoraj wieczorem mieliśmy dosyc ostre spięcie, nasze pierwsze zresztą, więc teraz czekam na rozwój sytuacji..
Co do seksowych tematów to my ze starym pomimo zaawansowango wieku 😂 mamy krótki staż razem więc cały czas ogniście. I taka ciekawostka ze starym orgazmy pochowowe to standard, wcześniej rzadko miewałam. A ten magiczny kobiecy wytrysk miałam kiedyś kilka razy z jednym partnerem. I jak mi się zdarzył pierwszy raz to myślałam, że było taaaaaak że się posikałam 🙈
Reakcja jest oczywiscie do drugiej części wypowiedzi. Myśmy się wczoraj tez pokłócili, chyba coś wisiało w powietrzu. Nie jedziemy w lipcu na urlop, może pojedziemy w sierpniu albo we wrześniu. Może…

To i tak lepiej niż u mnie bo my może w listopadzie 🤦‍♀️
Chciałam w lipcu ale przekalkulowalismy budżet i nic z tego, tym bardziej ze w lipcu jak wszystko dobrze pójdzie będę miała prenatalne, wiec kolejne koszty. Nie chciałam odkładać planów, bo niewiadomo, jak będę się czuła i czy w ogole dam radę gdziekolwiek pojechać, ale „ciąża to nie choroba”…

Cześć w poniedziałek :)
U mnie zapowiada się intensywny dzień bo mam i sporo pracy i sporo sprawek do załatwienia. Mam dziś endokrynologa i dowiem się czy te moje wyniki hormonów są ok czy tak sobie. Z ciekawostek wracam dziś na akupunkturę - chodziłyście kiedyś? Macie na ten temat jakieś zdanie? Ja zaczęłam chodzić w tym roku od stycznia i przerwałam w trakcie z uwagi na sytuacje z mama i moje załamanie. Ale mam wrażenie, że bardzo mi to pomagało na radzenie sobie ze stresem. Mam koleżankę której akupunktura pomogła na wyregulowanie hormonów. Także daje szanse i tym razem chce chodzić przez te planowane 3-4 miesiące.

A co do wyjazdu na porządne wakacje u nas w ogóle brak takich atrakcji na horyzoncie bo nie dość, że remont to jeszcze pewnie będę zmienić prace. Ale kto wie - jak już skończymy remont i bede wiedziała jak z praca to może jakiś spontan na jesień :) żeby nie zwariować to mamy w planach tylko mini wakacje i tak we wrześniu jedziemy na przedłużony weekend nad morze, a w lipcu i sierpniu chcemy skoczyć nad jezioro i może w góry.

Miłego dnia Dziewczyny!

reklama
Chciałam w lipcu ale przekalkulowalismy budżet i nic z tego, tym bardziej ze w lipcu jak wszystko dobrze pójdzie będę miała prenatalne, wiec kolejne koszty. Nie chciałam odkładać planów, bo niewiadomo, jak będę się czuła i czy w ogole dam radę gdziekolwiek pojechać, ale „ciąża to nie choroba”…
Ja mam nadzieję, że u mnie się jeszcze odmieni i jakiś wypad w letniej porze jeszcze będzie 🤞 no a u Was to już jednak inne priorytety :)

Do góry