reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ostatnie badanie sprzed 3 miesięcy 397 mU/i (zakres referencyjny 127-637 więc chyba nie ma się do czego przyczepić). Jak nam przyjdzie jakiś fajny pomysł do głowy to staramy się go realizować, nie boję się wibratora, uwielbiam świece do masażu gorącym woskiem, albo specjalnie jeździmy do lasu na szybką akcję przy samochodzie, bo to obydwoje zawsze lubiliśmy, jeszcze jak obydwoje mieszkaliśmy z rodzicami ;)
Wydaje mi się, że to codzienność (nie rutyna, a problemy) mnie tak dojechała, brakuje mi beztroski- także w łóżku.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra seks seksem ale pozdrawiam ja i moje parowki!
20220612_111339.jpg

reklama
To dobrze, przywracacie mi wiarę w związki 😊 nasi znajomi chyba mają coś do poprawy🤭
A jeszcze jak w temacie...
Kto się całuje zaraz po przebudzeniu, tak w usta, jak na filmach i serialach? 😄 Bo my nie 😄(ten buziak to w policzek albo czoło, a stary już umyty przed pracą 😄)

My sobie nie dajemy buziaków, ba nawet od jakiegoś czasu śpimy częściej oddzielnie i nie uważam, żebyśmy mieli coś do poprawy ;)

Ja z moim poznałam się w 2015 na koncercie Acid Drinkers w piątek 13 marca 😉 w czerwcu też 13(to była sobota- wróciłam po znanymi egzaminie na studiach) pierwszy raz się kochaliśmy i tak już poleciało. W grudniu 2015 Piotrek mi się oświadczył i postanowiliśmy że postaramy się o dziecko bo większość znajomych starą się latami i nam szkoda czasu, i tak w styczniu 2016 roku na teście zobaczyłam dwie kreski, tak nam się długo zeszło z tym staraniem 🤣

Oooo ja kiedyś też poznałam chłopaka na koncercie Acid :p ale nie jesteśmy małżeństwem ha ha

A co rozsypane zwiastuje cionsz? 😂

Proszek do pieczenia :p ale najpierw musisz na niego nasikać :D

A ja mam do Was jeszcze jedno pytanie o seks - macie, miewacie, miałyście kiedykolwiek kobiecy wytrysk? Bo ja nie, ale mamy w planach nad tym popracować 😈

Mi się czasem zdarza

Do góry