reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
No ja bylam w stanie to osiągnąć tylko przez dość intensywna palcowe xD i tajemnicą jest ze stary musi ruszac reka gora dol a nie przod tyl xD
Owulacja
I tak też było na tym filmieNo ja bylam w stanie to osiągnąć tylko przez dość intensywna palcowe xD i tajemnicą jest ze stary musi ruszac reka gora dol a nie przod tyl xD
Erinti7
A ja bym chciała po prostu odzyskać dawne libido i takie mocne pożądanie jak kiedyś. Serio, pal licho orgazmy, damskie wytryski, chciałabym się znowu rzucać się na starego tak, jakby mnie miało rozerwać od środka to pragnienie.
Wczoraj napisałam, że seks po latach jest u mnie gorszy, ale właściwie to seks jest po prostu inny. Brak tej ekscytacji, która jest w świeżych związkach i właśnie przeszywającego pożądania, ale mamy obydwoje większe poczucie bezpieczeństwa i pełnej akceptacji, komfort, znamy dobrze swoje ciała. Tylko żeby ochota u mnie była, ech.
Mmiiaa
U mnie to nie ma jakiejś zlotej reguły ze trzeba zrobić tak i tak i jest przychodzi z zaskoczenia
Moonstone
Moderator
A zastanawialiście się co możecie wprowadzić nowego, żeby dało nową energię, świeżość? Jest mi ciężko cokolwiek pisac, bo jesteśmy z P. na trochę innym etapie, chociaż momentami tez jak wiecie było ciężko (bo ja jestem rudzielcem z ognistym temperamentem a on to chyba ma dopiero teraz jak nie możemy naprawdę ochotę. Może zrozumie trochę jak ja się czułam, jak on nie miał nastroju…)A ja bym chciała po prostu odzyskać dawne libido i takie mocne pożądanie jak kiedyś. Serio, pal licho orgazmy, damskie wytryski, chciałabym się znowu rzucać się na starego tak, jakby mnie miało rozerwać od środka to pragnienie.
Wczoraj napisałam, że seks po latach jest u mnie gorszy, ale właściwie to seks jest po prostu inny. Brak tej ekscytacji, która jest w świeżych związkach i właśnie przeszywającego pożądania, ale mamy obydwoje większe poczucie bezpieczeństwa i pełnej akceptacji, komfort, znamy dobrze swoje ciała. Tylko żeby ochota u mnie była, ech.
Mmiiaa
Ale wiesz co u mnie tez nie ma juz takiej dzikiej ochoty jak kiedyś, tzn. Ogolnie ochota jest, ale na takim hmm normalnym poziomie, wiadomo ze to nie to samo co seks w pierwszych miesiacach mi sie wydaje to normalne wazne, ze podczas seksu jest mi dobrze. A takiego dzikiego pożądania nie da sie wyczarowaćA ja bym chciała po prostu odzyskać dawne libido i takie mocne pożądanie jak kiedyś. Serio, pal licho orgazmy, damskie wytryski, chciałabym się znowu rzucać się na starego tak, jakby mnie miało rozerwać od środka to pragnienie.
reklama
Alabama89
A jak u Ciebie z prolaktyna? Bo ja jak miałam problem z libido to okazało się ze mam wysoka prolaktyne.A ja bym chciała po prostu odzyskać dawne libido i takie mocne pożądanie jak kiedyś. Serio, pal licho orgazmy, damskie wytryski, chciałabym się znowu rzucać się na starego tak, jakby mnie miało rozerwać od środka to pragnienie.
Ja mam wrażenie ze odzyskałam swoje libido po pierwsze normujące prolaktyne, po drugie nakręcając się - myślałam więcej o seksie, jakieś fantazjowanie, pisanie do starego zaczepnych wiadomości. I samopieszczoty - im więcej przyjemności tym więcej przyjemności sie chce