Nel331
Fanka BB :)
I jeśli beta pozytywna to do 12tcMam od owu lub pozytywnej bety co 3 dni i po 3 zastrzyki badanie krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jeśli beta pozytywna to do 12tcMam od owu lub pozytywnej bety co 3 dni i po 3 zastrzyki badanie krwi
mój jakby to nazwać opłukuje owoce i warzywa pod wodą....eh.A to nie, to tu ma nawyki medyka. Ale z tymi owocami to mogę gardło zedrzeć.
I tak, ja tez już jestem niezle zestresowana
A do kiedy masz L4?Jak teraz piszesz o tych zastrzykach to ja aż sama nie pomyślałam o swoich. Ja chciałam gdzies jechać na wakacje tylko bardziej obawiałam jak to ogarnąć skoro jestem na l4. Zupełnie nie pomyślałam o heparynie. Ale ja nie nie muszę jej mieć w lodówce np. tylko nie przechowywać w temp pow 25 stopni.
to jedynie wyskoczyć gdzies przed owu żeby nie martwić się zastrzykami...Mam od owu lub pozytywnej bety co 3 dni i po 3 zastrzyki badanie krwi
na razie mam do 12 czerwca. Ale ja już nie wrócę do pracy także będę ciągnąć dalej....A do kiedy masz L4?
My jedziemy góra na weekend w lipcu
A masz jakiś urlop do wybrania?na razie mam do 12 czerwca. Ale ja już nie wrócę do pracy także będę ciągnąć dalej....
Ja swoje wiozłam w termo-torbie z zamrożonym wkładem. Wcześniej robiłam testy temperatury, przez wiele godzin była taka, jak w lodówce, po 6h urosła do ok. 12'C.Tylko jak je zabezpieczysz tak, żeby się nie stłukły na pewno to je przegrzejesz. Poza tym najpierw będą sobie się grzały w walizce czekając, potem chłodzily w luku bagażowym, a napstepnie znowu grzały przy wysiadaniu… i weź im potem w drodze z lotniska zapewnij temperaturę poniżej 25 stopni, jak w cieniu 34
mam ale gin mi mowi że to mi się przyda później żeby zostawić sobie.A masz jakiś urlop do wybrania?
ok spoko napisałam tylko, że nie ma problemu z przetransportowaniem leków w samolocie np w torbie termicznej Jednak wiele osób z chorobami lata. I tyle. A do każdego należy decyzja czy chce czy nie
ok spoko napisałam tylko, że nie ma problemu z przetransportowaniem leków w samolocie np w torbie termicznej Jednak wiele osób z chorobami lata. I tyle. A do każdego należy decyzja czy chce czy nie
Już nawet nie sprawdzałam… bo to jest kwestia zgrania lekarza do cc, urzędu, który wystawi akt i jeszcze konsula, który raczy wystawić paszport tymczasowy bez tłumaczenia aktu.Cześć! A Francja??