reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Jak teraz piszesz o tych zastrzykach to ja aż sama nie pomyślałam o swoich. Ja chciałam gdzies jechać na wakacje tylko bardziej obawiałam jak to ogarnąć skoro jestem na l4. Zupełnie nie pomyślałam o heparynie. Ale ja nie nie muszę jej mieć w lodówce np. tylko nie przechowywać w temp pow 25 stopni.

Jak teraz piszesz o tych zastrzykach to ja aż sama nie pomyślałam o swoich. Ja chciałam gdzies jechać na wakacje tylko bardziej obawiałam jak to ogarnąć skoro jestem na l4. Zupełnie nie pomyślałam o heparynie. Ale ja nie nie muszę jej mieć w lodówce np. tylko nie przechowywać w temp pow 25 stopni.
A do kiedy masz L4?

My jedziemy góra na weekend w lipcu :)

Tylko jak je zabezpieczysz tak, żeby się nie stłukły na pewno to je przegrzejesz. Poza tym najpierw będą sobie się grzały w walizce czekając, potem chłodzily w luku bagażowym, a napstepnie znowu grzały przy wysiadaniu… i weź im potem w drodze z lotniska zapewnij temperaturę poniżej 25 stopni, jak w cieniu 34
Ja swoje wiozłam w termo-torbie z zamrożonym wkładem. Wcześniej robiłam testy temperatury, przez wiele godzin była taka, jak w lodówce, po 6h urosła do ok. 12'C.

reklama
ok spoko napisałam tylko, że nie ma problemu z przetransportowaniem leków w samolocie np w torbie termicznej :) Jednak wiele osób z chorobami lata. I tyle. A do każdego należy decyzja czy chce czy nie :)
ok spoko napisałam tylko, że nie ma problemu z przetransportowaniem leków w samolocie np w torbie termicznej :) Jednak wiele osób z chorobami lata. I tyle. A do każdego należy decyzja czy chce czy nie :)
Cześć! A Francja??
Już nawet nie sprawdzałam… bo to jest kwestia zgrania lekarza do cc, urzędu, który wystawi akt i jeszcze konsula, który raczy wystawić paszport tymczasowy bez tłumaczenia aktu.

Do góry