reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
My w sumie też, póki co w sumie oprócz Barcelony, Madrytu czyli Hiszpania i jakiś miejsc w wielkiej Brytanii to same wyspy 😂😂😂
Ja to kontynentalna jestem. W czasie gdy moi znajomi jeździli na AEGEE na wyspy greckie, do Włoch czy Hiszpanii ja szukałam kawalerów mieczowych na Łotwie i ducha Witolda na Litwie XD

My w sumie też, póki co w sumie oprócz Barcelony, Madrytu czyli Hiszpania i jakiś miejsc w wielkiej Brytanii to same wyspy 😂😂😂
My podobnie - byliśmy na wyspach kanaryjskich, na Sardynii, Sycylii, na Malcie, na Maderze, na Krecie i na jakiś maleństwach w Chorwacji typu Korcula.
I ja jestem totalnie zakochana w Maderze ale ja nie lubię upałów wiec pewnie dlatego.
Za to na Malcie mi się nie podobało - już za bardzo arabski klimat.

A ja wam powiem, ze mam 9dc i takie humorki ze nie ogarniam. Albo się śmieje sama do siebie nie wiem z czego, albo tak jak wczoraj po seksie zaczęłam się śmiać i leciały mi zły, stary myślałam, ze na zawał zejdzie xD ale może to dlatego, ze stresuje się tymi zastrzykami itp i tym, ze może faktycznie jest jakaś szansa na cionsz 🙈

My podobnie - byliśmy na wyspach kanaryjskich, na Sardynii, Sycylii, na Malcie, na Maderze, na Krecie i na jakiś maleństwach w Chorwacji typu Korcula.
I ja jestem totalnie zakochana w Maderze ale ja nie lubię upałów wiec pewnie dlatego.
Za to na Malcie mi się nie podobało - już za bardzo arabski klimat.
My chcieliśmy lecieć na Maltę ale ostatecznie pojechaliśmy na żagle do Chorwacji 😂 Z Wysp hiszpańskich bardzo bardzo bardzo podobała mi sie Majorka. Tak klimatyczne miejsce. Niesamowite.

A ja wam powiem, ze mam 9dc i takie humorki ze nie ogarniam. Albo się śmieje sama do siebie nie wiem z czego, albo tak jak wczoraj po seksie zaczęłam się śmiać i leciały mi zły, stary myślałam, ze na zawał zejdzie xD ale może to dlatego, ze stresuje się tymi zastrzykami itp i tym, ze może faktycznie jest jakaś szansa na cionsz 🙈
Pamietam moje pierwsze seksy z mężem. Musiałam mu wytłumaczyć, ze nie śmieje się z niego tylko z emocji XD

reklama
No właśnie dziewczyny apropo wyjazdów :) chcemy się z mężem gdzieś wybrać na rocznicę ślubu w sierpniu na weekend. Po pierwsze musi być max 250km od Trójmiasta, bo przez ciążę i trombofilię wolę nie ryzykować długiego przesiadywania na tyłku w aucie, po drugie fajnie jakby było jakieś spa ale też chciałabym coś zobaczyć i trochę połazic, czyli jakieś urokliwe miasto jak najbardziej, no i po 3 jakby dało się w miarę budżetowo, bo nie ukrywam że wyprawka dla 1 malucha mocno szarpnie nas po kieszeni, a nie mamy żadnych oszczędności na wycieczkę. Tak się nam zachciało wyjechać gdzieś ostatni raz we dwoje. Może macie pomysł w jakie miasto/miejsce uderzyć? Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi :)

Do góry