reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja mam kuzynkę która dwa razy wpadła bo gumka jej pękła🤷🏻‍♀️ także zdarza się 🙈
Jak byłam w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, która tez poroniła ale miał już trójkę dzieci. Pierwsze dziecko bylo z nieregularnie branych tabletek antykoncepcyjnych a bliźniaki z pękniętej gumki. Teraz o kolejne się starali i poroniła - i zartowala sobie, że lepiej szło jej robienie dzieci z antykoncepcja 😂

Jak byłam w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, która tez poroniła ale miał już trójkę dzieci. Pierwsze dziecko bylo z nieregularnie branych tabletek antykoncepcyjnych a bliźniaki z pękniętej gumki. Teraz o kolejne się starali i poroniła - i zartowala sobie, że lepiej szło jej robienie dzieci z antykoncepcja 😂
Taki trochę śmiech przez łzy 😁

Witam Was w ten piękny poniedziałek! ❤️ Żartuję... Który poniedziałek jest piękny 😂 tzn jak dla mnie, bo przez późne weekendowe chodzenie spać za cholere się potem nie mogę przestawić i w poniedziałki zawsze jestem niewyspana i chodzę jak zombi 🙈
A Wy lubicie poniedziałki?

Witam Was w ten piękny poniedziałek! ❤️ Żartuję... Który poniedziałek jest piękny 😂 tzn jak dla mnie, bo przez późne weekendowe chodzenie spać za cholere się potem nie mogę przestawić i w poniedziałki zawsze jestem niewyspana i chodzę jak zombi 🙈
O jezu moje poniedziałki wygladaja tak samo 😅😅

@Bibi89 jak czytam, ze jest prawnikiem i zarabia grube miliony to czuję się jak jakiś przegryw, który niewiadomo co robi ze swoim zyciem XD

P.S. A potem przychodzi refleksja pod tytułem: jakie ja mam w sumie spokojne, poukładane życie. Jestem cholernym freelancerem. Wstaję o 10, apelacje mogę sporządzić choćby czując się zle, wymiotując i leżąc w łóżku. W sumie… mam dobre życie.

reklama
Zdecydowanie nie 😂 ja jestem śpioch i dla mnie wstawanie rano po weekendzie jest udręką 🙈

Do góry