Bibi89
Fanka BB :)
Ej no teraz to juz zaczynam sie zastanawiaćCo Wy wyczyniacie, ze Wam pęka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej no teraz to juz zaczynam sie zastanawiaćCo Wy wyczyniacie, ze Wam pęka?
Bób tak chciałJa mam kuzynkę która dwa razy wpadła bo gumka jej pękła także zdarza się
Jak byłam w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, która tez poroniła ale miał już trójkę dzieci. Pierwsze dziecko bylo z nieregularnie branych tabletek antykoncepcyjnych a bliźniaki z pękniętej gumki. Teraz o kolejne się starali i poroniła - i zartowala sobie, że lepiej szło jej robienie dzieci z antykoncepcjaJa mam kuzynkę która dwa razy wpadła bo gumka jej pękła także zdarza się
Taki trochę śmiech przez łzyJak byłam w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, która tez poroniła ale miał już trójkę dzieci. Pierwsze dziecko bylo z nieregularnie branych tabletek antykoncepcyjnych a bliźniaki z pękniętej gumki. Teraz o kolejne się starali i poroniła - i zartowala sobie, że lepiej szło jej robienie dzieci z antykoncepcja
O jezu moje poniedziałki wygladaja tak samoWitam Was w ten piękny poniedziałek! Żartuję... Który poniedziałek jest piękny tzn jak dla mnie, bo przez późne weekendowe chodzenie spać za cholere się potem nie mogę przestawić i w poniedziałki zawsze jestem niewyspana i chodzę jak zombi
A Wy lubicie poniedziałki?
Zdecydowanie nie ja jestem śpioch i dla mnie wstawanie rano po weekendzie jest udrękąWitam Was w ten piękny poniedziałek! Żartuję... Który poniedziałek jest piękny tzn jak dla mnie, bo przez późne weekendowe chodzenie spać za cholere się potem nie mogę przestawić i w poniedziałki zawsze jestem niewyspana i chodzę jak zombi
A Wy lubicie poniedziałki?