reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja się czasami maluję nawet do sprzątania, bo mnie to odpręża :)
Ja to na ho to sie w ogole odzwyczailam od malowania i noszenia stanika. Wczoraj jak stary wstawial pranie (bo u nas Tomek sie zajmuje praniem) i mówi "dlaczego jak Ci tak dawno nie pralem stanika?" XD no coz, po 2 latach musze wrocic bo sutami w biurze nie chce świecić xD

A ja mam inne zdanie na ten temat.
Sociale rządzą się swoimi prawami. Żyjemy w czasach, gdzie na instagramie można zarobić naprawdę olbrzymie pieniądze, dzięki zasięgom. Myślicie, że te osoby które mają kilkadziesiąt tysięcy obserwujących znają ich wszystkich? 😄
Jak ktoś chce być obserwowany przez obce osoby to niech będzie, a jak ktoś chce obserwować obce osoby to też niech obserwuje. To jest jego decyzja i nie musi się z tego innym tłumaczyć.
Jeśli mówić o bezpieczeństwie w sieci to bardziej bym zwróciła uwagę na to co do sieci wrzucamy :)
Zupełnie obok tematu: ostatnio w tutejszym "The Voice" startowało jakieś dziecko z gimnazjum, w którym pracuję. Dziewczynka (12 lat) została przedstawiona jako... influencerka. Byłam w lekkim szoku ;-) - i właściwie to jej nawet nie znalazłam na tym IG... No ale sława i pieniążki najwyraźniej są ;-)
I potem, gdy pytam moich uczniów, kim chcą zostać z zawodu...? No, zgadnijcie, kim? :-D Wydaje im się, że wystarczy robić dużo selfie i kasa oraz darmowe produkty będą się sypać :-D I zmuś ich tu do ćwiczenia ortografii :-p

Ja to na ho to sie w ogole odzwyczailam od malowania i noszenia stanika. Wczoraj jak stary wstawial pranie (bo u nas Tomek sie zajmuje praniem) i mówi "dlaczego jak Ci tak dawno nie pralem stanika?" XD no coz, po 2 latach musze wrocic bo sutami w biurze nie chce świecić xD
Tez ostatnio chodzę bez, bo mi sie wszystkie za ciasne zrobiły :)

Kocham bez stanika, a też lubie się malować, tylko rano zawsze mi czasu braknie. A podkładu nie używam, bo mam ładna cerę bez i ogólnie mnie zawsze zapycha i robią się potem zaskórniki 🙈

reklama
Do góry