reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
O tych, które mi na priv zwróciły uwagę, ze randomowe osoby je zapraszają i martwią się, bi nie wiedza co jest grane. Rozumiem je.
A ja nie rozumiem, bo jaka w tym twoja wina, że one dostają zapro od przypadkowych osób? Czemu ciebie tym obarczają?
Sorry dziewczyny, ale ja np bałam się, że ktoś mnie znajdzie tu publicznie, więc ustawiłam taki nick i pisze o sobie tylko tyle, żeby pozostać tu publicznie anonimowa.
Jak będzie grupa zamknięta to pokaże wam siebie i moje zwierzęta ale swojego insta to jeszcze nie wiem czy podam.
Więc jeśli ktoś was zaczął tu z forum obserwować, to nie jest to wina @Moonstone tylko wasza bo nie pilnowalyscie swojej anonimowości :)
PS. Mnie nikt nie znalazł na insta 😄

O tych, które mi na priv zwróciły uwagę, ze randomowe osoby je zapraszają i martwią się, bi nie wiedza co jest grane. Rozumiem je.
Ok rozumiem, ale skoro sprawa jest na priv to proponuję rozwiązywać to na priv. Bo chyba nie dotyczy to nas wszystkich. Ani nie znam sprawy ani tych dziewczyn a robi się niefajna atmosfera 🤷🏽‍♀️ troche jak poprzednia, było wszystko ok i nagle z dupy aferka 🤷🏽‍♀️

Ok rozumiem, ale skoro sprawa jest na priv to proponuję rozwiązywać to na priv. Bo chyba nie dotyczy to nas wszystkich. Ani nie znam sprawy ani tych dziewczyn a robi się niefajna atmosfera 🤷🏽‍♀️ troche jak poprzednia, było wszystko ok i nagle z dupy aferka 🤷🏽‍♀️
Dokładnie. Proponuje temat zakończyć

I błagam. Nie obserwować randomowych kont…

reklama
Dziewczyny ja dzis tak z doskoku, zakupy, obiad i zaraz ruszamy chlac i jesc grilla😅
Fakt z tym insta powinnysmy były poczekać az bedzie prywatna grupa i pewnie nie byloby afery. Przykro mi ze ktos poczul sie urazony i dostalo sie @Moonstone 😥
Mysle ze ta sytuacja pokazuje ze jesli chcemy dbac o anonimowość to robmy to na 100%, sociale same podpowiadaja nam pozniej nowych znajomych opierając sie na algorytmach o jakich nawet nie mamy pojecia😜

Do góry