reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

To czekam i trzymam kciuki za to, żeby kreska nie znikała tylko robiła się mocniejsza :D

A może nie będzie już po co odpuszczać 😁
Oj oby, bo już jestem tak psychicznie zmęczona tym życiem od okresu do okresu, ze szok, co miesiąc ten sam schemat: 1dc, lekarz, leki, zastrzyk, czekanie, bhcg i od nowa i tak mi mija drugi rok życia 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Zamówiłam 20 testów na shopee, a potem ogarnelam, że przyjdą dopiero 18 lipca. Czyli dawno po mojej dacie testowania. No ale teraz wyszło, że się przydadzą, bo w przyszłym cyklu też wezmę ovi to se będę patrzeć ile się utrzymuje 😃
Na tym shopipipi są jakieś tańsze testy? Czy to pinki? Ja lubię patrzeć na kreski, mimo ze wiem, ze to nie 👶🏻 🤡

reklama
Oj oby, bo już jestem tak psychicznie zmęczona tym życiem od okresu do okresu, ze szok, co miesiąc ten sam schemat: 1dc, lekarz, leki, zastrzyk, czekanie, bhcg i od nowa i tak mi mija drugi rok życia 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Na tym shopipipi są jakieś tańsze testy? Czy to pinki? Ja lubię patrzeć na kreski, mimo ze wiem, ze to nie 👶🏻 🤡
Tak, są trochę tańsze. A już na pewno tańsze jak w rossku i czasami są kupony.

W ogóle foch...
Zamówiłam sobie na Amazonie testy Babyplan. Miały przyjść wczoraj. Dziś się dowiaduję, że być może 13.07! To chyba jakiś żart! I teraz muszę jechać do jedynego sklepu, gdzie są dobre wczesno wykrywające... a Babyplan dostanę i sobie wykorzystam chyba w 1dc... :-(

Ostatnia edycja:
Siemka pokemony!
Czajcie co się u mnie odwaliło. W nocy śniło mi się, że dostałam okres, że normalnie spałam w łóżku i czuła jak mi coś poleciało, wstałam do łazienki a w majtach miałam taka giga mega podpaskę i że ona była całą czerwona! Ale się obudziłam, patrzę - sucho. Rano wstaje i też git. Poszłam za jakies 15 min do toalety, siadam na klop i zonk. Dostałam okres...
A ja zapomniałam wczoraj jednej tabletki dupka i dzisiaj miałam wziąć 2. Nieraz zapominałam, ale brałam na drugi dzień i było ok, okres przychodził z 2, 3 dni po odstawieniu. A to jednej zapomniałam i już malpa przylazła!
Oooo matko, już małpa?! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry