Bibi89
Fanka BB :)
W takim razie znalazła mnie inna petarda ! Która tez była na Dominikanie... czy wy musicie być takie ładne ?!Bibi ja nadal ciebie nie znalazłam
Która to w takim razie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie znalazła mnie inna petarda ! Która tez była na Dominikanie... czy wy musicie być takie ładne ?!Bibi ja nadal ciebie nie znalazłam
Hahahahah świetnie. Ja miałam w niedziele kaca ale dziś idę na imprezę i mam zamiar się lepiej prowadzić niż tydzień temuW ten piękny sobotni poranek mam kaca - łeb mi pęka
Miałam wczoraj imprezę pożegnalna z moimi ziomkami z pracy, którzy już w większości tez odeszli ale spotykamy się świętować decyzje każdej kolejnej osoby
Ostatnie dwa dni miałam mocno wypełnione ludźmi i takiej dobrej energii
Teraz w sumie zobaczyłam ze ja z Dominikany nie mam żadnego zdjęcia na insta, chyba tylko relacje robiłam jak byłamW takim razie znalazła mnie inna petarda ! Która tez była na Dominikanie... czy wy musicie być takie ładne ?!
Która to w takim razie?
Nie pijMój dzisiaj i jutro wyprawia urodziny i mam dylemat pić czy nie pić
Tydzień temu powiedziałabym nie pij. Teraz mowie pijMój dzisiaj i jutro wyprawia urodziny i mam dylemat pić czy nie pić