reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Nastaw się odpowiednio psychicznie. Jak zapytają, to odpowiedz staramy się i nic nie opowiadaj więcej : jak ktoś inteligentny to skuma że nie chcesz gadać.

Będzie dobrze! 😚
Wlanie musze sobie ułożyć formułkę i ucinać temat... bo inaczej jak odpyskuje ro moge zepsuć cala imprezę 😅

reklama
No ja nie wiem, tak mi internista mówił wczoraj. Miałam dziś zapytać ginekologa ale z wrażenia że był taki spoko zapomniałam. Ale zapytam na pewno kogoś na kolejnej wizycie 😂😂 powiedziała mi że bajpierw muszę zwykła zrobić jak coś będzie nie halo to wtedy 3 punktową😂😂😂

Ale ona była dość dziwna nawet nie chciało mi się z nią gadać i dyskutować zwłaszcza ze obiad akurat robiłam 😂😂 zrobię to i zobaczę najwyżej gina poproszę o skierowanie na 3 punktową

Ja idę na glukozę na czczo. Lekarz internista nie chciał mi wypisać od razu 3 punktowej powiedzieli ze jak wychodzi dobra na czczo to nie powinno się robić 3 punktowej bo nawet może dojść do zgonu?!
Coś się temu lekarzowi pomyliło. Coś mu ewidentnie świtało ale nie wiedział w którym kościele. Bo jest dokładnie na odwrót.
Jak na czczo wychodzi bardzo wysoka insulina i glukoza to obciążenie roztworem jest niebezpieczne.
Większość z nas tu na forum glukozę i insulinę na czczo mamy w normie :)

Coś się temu lekarzowi pomyliło. Coś mu ewidentnie świtało ale nie wiedział w którym kościele. Bo jest dokładnie na odwrót.
Jak na czczo wychodzi bardzo wysoka insulina i glukoza to obciążenie roztworem jest niebezpieczne.
Większość z nas tu na forum glukozę i insulinę na czczo mamy w normie :)
Bardzo możliwe! To tak samo dziś ginekolog pyta mnie o tsh ja mówię, że mam 2.2/2.3 i że ginekolog przepisał mi euthyrox najsłabszy 1/4 tabletki a on tak patrzy i mówi nie No pomysł ok ale ta dawka nic pani nie da… za kilka tygodni się pani zbada znów i przyjdzie pani 😂😂😂

Co lekarz to lekarz 😂😂

Do dzisiejszego trafiłam przypadkiem ale chyba z nim zostanę.

Hahaha. W ogóle pytanie do Was: Która uprawiała seks w noc poślubna ? Nam sie udało o 5 nam ranem po przyjściu z wesela
U nas nie było takiej opcji, wesele trwało prawie do 4, za kilka h mialy być poprawiny i w ogóle nie mieliśmy siły na nic, bo bawiliśmy się na swoim weselu przednio 🙈 ale dla mnie to w nie było w ogóle ważne, żeby to stało się konkretnie w ten dzień, kilka dni później kochałam się pierwszy raz z "mężem" i niby nic, a było jakoś tak inaczej 😍

No ja nie wiem, tak mi internista mówił wczoraj. Miałam dziś zapytać ginekologa ale z wrażenia że był taki spoko zapomniałam. Ale zapytam na pewno kogoś na kolejnej wizycie 😂😂 powiedziała mi że bajpierw muszę zwykła zrobić jak coś będzie nie halo to wtedy 3 punktową😂😂😂

Ale ona była dość dziwna nawet nie chciało mi się z nią gadać i dyskutować zwłaszcza ze obiad akurat robiłam 😂😂 zrobię to i zobaczę najwyżej gina poproszę o skierowanie na 3 punktową

Dzizas.. czuje się jakbym na własne życzenie balansowała na granicy życia 😂

reklama
Więc wspominacie o gumkach, itp... to ja mam jeszcze bardziej osobiste pytanie: czy któraś z Was ze strachu (lub nie) zażyła kiedyś tabletkę "dzień po"?
Nam się zdarzyło. Po seksie okazało się że gumka pękła... Ja chyba 18 czy 19 lat, jeszcze przed studiami to nie było opcji żebym zaciążyła... Jeszcze to była mniej więcej połowa cyklu więc najgorszy możliwy czas. W tamtym momencie było stresu co nie miara, to była jedyna opcja.

Do góry