reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Żeby nie było, że na innych wątkach wrzuciłam, a tu nie ma info.

Miałam dzisiaj USG. Stymulacja tak sobie bo mam jeden pęcherzyk (bliźniąt nie będzie :( ) 16mm na lewym jajniku. No i właśnie na lewym czyli tam gdzie miałam CP. Mam więc 15% szans na kolejną. Moje myśli są różne, czy starać się czy odpuścić (choć biorąc pod uwagę, że seks był nawet dziś, a ja dwa razy zaszłam w ciąże ze stosunku 5-7 dni przed owu to ...). W prawym raczej nic nie ma, raczej bo ja mam ten jajowód jakiś jakby mniejszy i mocno zakręcony. Bardzo ciężko go znaleźć i sprawdzić, ale ja go nigdy nie czuję więc mimo że na sono-hsg wyszedł drożny to nie wiem czy pracuje 🤷‍♀️ 😭
Ja chyba tez bym nie odpuscila. Skoro zdrowy jajowod moze przechwycic z drugiej strony, to i ten niedzrowy tez 🤷‍♀️ wiec niestety ryzyko jest tak czy siak, moze troche mniejsze ale jednak 🙄 jeszcze gdybys miala cykle co miesiac, ale jak znowu bedziesz musiala czekac 100 dni? 😥

Ja chyba tez bym nie odpuscila. Skoro zdrowy jajowod moze przechwycic z drugiej strony, to i ten niedzrowy tez 🤷‍♀️ wiec niestety ryzyko jest tak czy siak, moze troche mniejsze ale jednak 🙄 jeszcze gdybys miala cykle co miesiac, ale jak znowu bedziesz musiala czekac 100 dni? 😥
@olka11135 Olka to jest łebska babka, nie będzie czekała 100 dni tylko jak coś to sobie wywoła 😁 :)

Dziewczyny, nie obrazicie się proszę, ale ja póki co nie dołączę do Waszej grupy, może kiedyś mi się to odmieni ;) nie mam jakiegoś ciśnienia, żeby wiedzieć jak wyglądacie ani tez Wam się pokazywać, wręcz jedną z Was znam z imienia i nazwiska (tulę) i przez myśl mi nie przeszło żeby jej szukać na instagramie lub fb ;) po prostu nie czuję takiej potrzeby, co oczywiście nie znaczy, ze nie jesteście mi bliskie, bo jesteście ❤️❤️ Mam nadzieję, ze zrozumiecie ;)
Jasna sprawa 😄😁😁😘

reklama
@olka11135
A mnie zastanawia, skąd się biorą te statystyki, te 15%
Tak samo jak w prenatalnych w ciąży, ryzyka jak są wyliczane. Robiłam prenatalne, urodziłam dziecko i nikt mnie potem nie zapytał, czy urodziło się zdrowe czy z wadą tak więc nie wiem, czy te statystyki są jakoś aktualizowane 🤷‍♀️

Do góry