reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
@Madame JS co słychać? Jak nastrój przed czwartkową wizytą?
Cześć, kochana, dzięki, że pytasz:-)
Sama nie wiem... minęło tyle czasu, że właściwie wcale nie "czuję" tej wizyty już za 2 dni... Pewnie dowiem się głównie, że przede mną kolejne 2 miesiące czekania, więc to wszystko jest jednak trochę abstrakcyjne. Stresujące jest też to, że nie zobaczę się z lekarzem tylko z położną, która opowie, jak robić zastrzyki (co już wiem) i ewentualnie przekaże mi receptę od ginekologa. Na podstawie wyników badań z sierpnia 2021... No nic, nie nakręcam się. Mam mnóstwo rzeczy do zrobienia jeszcze przed czwartkiem, więc to chyba dobrze...
A jak sytuacja u Cię?

Jak jesteś po owulacji to już jej nie zablokuje. Jak masz niedomoge lutealną to pomoże.
Potem może być strach odstawić jak wyjdzie pozytywny test 🤔
A to jest luteina czy dupek.?
Niedomogi nie mam. A w sumie nawet mi lekarz nie mówił, co z nim robić, jak by mi wyszedł pozytywny test... właśnie, co wtedy (teoretycznie oczywiście...)?
To jest "Progestan" - progesteron 200mg.

reklama
Niedomogi nie mam. A w sumie nawet mi lekarz nie mówił, co z nim robić, jak by mi wyszedł pozytywny test... właśnie, co wtedy (teoretycznie oczywiście...)?
To jest "Progestan" - progesteron 200mg.
Ja gdzieś czytałam, że jak na luteinie wyjdzie pozytywny test, to się ją bierze dalej (a jak negatyw to odstawia i czeka na okres). Ale nie wiem jaka była pełna sytuacja tej laski co to napisała.

Do góry