Moonstone
Moderator
A cycki? Jak tam cycki XDbrzuszek ciąga, muli mnie i jak zgłodnieję to mnie tak ostro głód łapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A cycki? Jak tam cycki XDbrzuszek ciąga, muli mnie i jak zgłodnieję to mnie tak ostro głód łapie
Cześć, kochana, dzięki, że pytasz:-)@Madame JS co słychać? Jak nastrój przed czwartkową wizytą?
bolą jak co cykl, więc nic w tym temacie się nie zmieniłoA cycki? Jak tam cycki XD
To jak u mnie. To dobry znak :*bolą jak co cykl, więc nic w tym temacie się nie zmieniło
@Moonstone jak się czujesz? Wszystko do przodu?To jak u mnie. To dobry znak :*
Pewność - noo... na podstawie testów, które już w niedzielę były bardzo negatywne. To najważniejsze, że nie zaszkodzi :-)A bierz jeśli masz pewność, że jesteś już po owulacji. Nie zaszkodzi .
Niedomogi nie mam. A w sumie nawet mi lekarz nie mówił, co z nim robić, jak by mi wyszedł pozytywny test... właśnie, co wtedy (teoretycznie oczywiście...)?Jak jesteś po owulacji to już jej nie zablokuje. Jak masz niedomoge lutealną to pomoże.
Potem może być strach odstawić jak wyjdzie pozytywny test
A to jest luteina czy dupek.?
Ja ja ja ja chcę!!!Jakby nie patrząc ciążę chodzą parami. Która następna
Nie mam.Wiem kochana, że nie ty. Podbijam po prostu twój komentarz
Ja gdzieś czytałam, że jak na luteinie wyjdzie pozytywny test, to się ją bierze dalej (a jak negatyw to odstawia i czeka na okres). Ale nie wiem jaka była pełna sytuacja tej laski co to napisała.Niedomogi nie mam. A w sumie nawet mi lekarz nie mówił, co z nim robić, jak by mi wyszedł pozytywny test... właśnie, co wtedy (teoretycznie oczywiście...)?
To jest "Progestan" - progesteron 200mg.