reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Tak, ale cele te są nierozerwalne. Jak pisałam wcześniej wg kk filarami małżeństwa jest Jedność i Prokreacja.

Tak, teraz Was nadrabiam pomału 😁
Wg mojej pokrętnej logiki oznacza to, ze jeśli np próby zajścia w ciąże są dla jednego ze współmałżonków zbyt dużym obciążeniem zdrowotnym np. Psychicznym to kierujemy się wtedy dobrem współmałżonków. Lepiej żeby małżeństwo żyło w zgodzie i miłości bez dzieci, niż jakby jedno z nich miało przypłacić to zdrowiem albo życiem 🤷🏼‍♀️
Ale tak jak mówię, to tylko moje własne tłumaczenie sobie tego 😊

Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar😃🖐️
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy 😃👍 oł jea 😆
No to pięknie zaczęłaś dzień 😁 Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń a szczególnie tego jednego 🤰 🍀

Ja dziś siklam na patyk i biel bieli czyli 8dpo nie ma już ovitrelle w organizmie. Za to miałam sen ze miałam specjalny test ciążowy na którym była lupa do wypatrywania cieni 🤣

Witam Was w ten upalny piątek. Od rana w pracy mnie tak wku…. że dajcie spokój. Na co odłożyłam kompa i myślę sobie „jeb.cie się wszyscy idę zobaczyć co na forum” 😂

Wczoraj po wizycie trzona przez pół godziny myślałam co się dzieje z plemnikami. I tak się w ogóle zastanawiałam, czy w ogóle w ciągu ostatnich miesięcy którykolwiek z nich faktycznie miał szanse i próbował przedostać się do komórki. Tak bardzo obrazowo sobie dumalam, aż zasnęłam 😂

Film i kto to mówi nabiera dla mnie nowego znaczenia 😂

Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar😃🖐️
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy 😃👍 oł jea 😆
Co za chujek, mandat w uro :x wszystkiego wspanialego i spelnienia marzeń!

Jeny, ja nie doczytałam, że masz urodziny! Wszystkiego najlepszego! ❤️🍰🍰🍾🍾 Dużo zdrowia, bo to najważniejsze i oczywiście słodkiego, pierdzącego bobasa!

Już się mógł zlitować w urodziny! Drań!
Wszytskiego najlepszego! Spełnienia marzeń i radości z małych codziennych rzeczy! 🎊💛

reklama
Do góry