reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
a jakie dokładnie kupujesz to mleko owsiane? Ja coś widzialam z Inki ale nie wiem czy ono jest ok dla nas. Ja chciałam zacząć pic właśnie jakieś roślinne ale balam się smaku. Ja na samym początku kawę oilam normalnie. I później ograniczyłam co drugi dzień. Teraz jakoś tam samo przyszło ze w ogóle nie mam na nią chęci i nie pije. Tak samo nie.pije żadnych herbat. Zielona po śniadaniu a potem sama woda. A bardzo lubiłam jakieś pokrzywy i inne.
Mi najbardziej podchodzi z tej firmy rossmanowskiej z serii bio. Miałam jeszcze drugie ulubione (załączam fotkę) ale ostatnio jest problem z jego dostępnością i niestety cena mocno poszła w gore.
Ja nie jestem normalna z wieloma rzeczami wiec z mlekiem owsianym było podobnie - przetestowałam chyba wszytskie na rynku i zwracam mocno uwagę na skład. Nie kupie jeżeli ma w składzie gumę guar czy inne cholerstwo.
Ta inka z tego co pamietam tez ma spoko skład ale w smaku (zwłaszcza do kawy) wypada gorzej niż to z rossmana. Jeszcze jest taka firma I ❤️ Vegan i tez maja dobry skład ;)
Na początku piłam je sama, ale Stary podłapał i teraz już oboje pijemy owsiane ;)

Załączniki

• BD6FDF37-BF59-4A07-9F8F-06A5D97B6B01.jpeg
    BD6FDF37-BF59-4A07-9F8F-06A5D97B6B01.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 46
Na mnie yerba nie działa i nie smakowała mi :)
Mi też początkowo nie. Dlatego kupowałam takie z kawałkami owoców itd. Później już się wciągnęłam że i zwykła mi zaczęła smakować. Jak się kupi odpowiednia i sączy w ciągu dnia to daje kopa. Trzeba uważać żeby nie przesadzić 😂😂

Dziewczyny, czy kupowałyscie kiedyś coś z pakuten?
Moja mama kupowała. Wszystko oddała. Tragedia 😔 tam chyba stroje kąpielowe są ok itd. Ale ubrania to faktycznie trzeba mocno czytać opinie jak na AliExpress. Tak samo shein.
Jak szukasz czegoś na wesele zobacz na stronie: chicaca, varlesca, lou, kartes i avokadostyle.

Mi też początkowo nie. Dlatego kupowałam takie z kawałkami owoców itd. Później już się wciągnęłam że i zwykła mi zaczęła smakować. Jak się kupi odpowiednia i sączy w ciągu dnia to daje kopa. Trzeba uważać żeby nie przesadzić 😂😂
Ja miałam czas ze byłam dosłownie uzależniona od yerby ale tej w butelce. W letnich miesiącach dzień bez jerbuni był dniem straconym. Zaczęliśmy je nawet zamawiać u znajomego na skrzynki 😂

reklama
Do góry