reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

@Ceonis ja właśnie zamówiłam między innymi czarna na ramiączkach taka marszczona satynowa.. wyglądała gorzej niż rozciągnięta piżama, tak gdzie powinna przylegać odstawała, tam gdzie powinna odstawać przylegała, wszędzie nitki wystające, krzywo uszyta.. może tak trafiłam bo widze ze dużo dziewczyn ma dresy z tej strony
Mnie tam wszystko przylegało 😁

Załączniki

• IMG_20220629_105238.jpg
    IMG_20220629_105238.jpg
    192,5 KB · Wyświetleń: 100
reklama
A pytam, bo niby mam kiecke na wesele, ale zastanawiam się nad czym na ewentualne przebranie

Zobacz załącznik 1418729
Kochana jakas taka ciężka i ciemna ta kiecka. Szukaj innej 😁
Wybacz, nie mam na celu nikogo urazic, tylko ja zawsze mówię co myślę. Ostatnio nawet jak koleżanka chciała kupić okulary przeciwsłoneczne i wysłała zdj, to jej napisałam, że chyba ochujała i jak jutro przyjdzie w nich do pracy to niech mi się nie pokazuje 😂 i ostatecznie ich nie kupiła, a jak pokazała reszcie co chciała kupić to przyznali mi rację 😁

Mi też początkowo nie. Dlatego kupowałam takie z kawałkami owoców itd. Później już się wciągnęłam że i zwykła mi zaczęła smakować. Jak się kupi odpowiednia i sączy w ciągu dnia to daje kopa. Trzeba uważać żeby nie przesadzić 😂😂
To brzmi jak moja przygoda z kawą...
Na stronie jednego sklepu czytam sobie taki opis:
Ilość yerby dostosuj do swoich preferencji - do naczynka wsyp susz (2-3 łyżek dla osób od początkujących / 1 - ? dla osób zaznajomionych ze smakiem). Naczynko przykrywamy ręką i potrząsamy. Wkładamy bombillę i zalewamy wodą o temperaturze 70-80 stopni do pełna.
Że co robimy??

Kochana jakas taka ciężka i ciemna ta kiecka. Szukaj innej 😁
Wybacz, nie mam na celu nikogo urazic, tylko ja zawsze mówię co myślę. Ostatnio nawet jak koleżanka chciała kupić okulary przeciwsłoneczne i wysłała zdj, to jej napisałam, że chyba ochujała i jak jutro przyjdzie w nich do pracy to niech mi się nie pokazuje 😂 i ostatecznie ich nie kupiła, a jak pokazała reszcie co chciała kupić to przyznali mi rację 😁
Ej, ona jest może ciężka ale jest boska <3

Mi najbardziej podchodzi z tej firmy rossmanowskiej z serii bio. Miałam jeszcze drugie ulubione (załączam fotkę) ale ostatnio jest problem z jego dostępnością i niestety cena mocno poszła w gore.
Ja nie jestem normalna z wieloma rzeczami wiec z mlekiem owsianym było podobnie - przetestowałam chyba wszytskie na rynku i zwracam mocno uwagę na skład. Nie kupie jeżeli ma w składzie gumę guar czy inne cholerstwo.
Ta inka z tego co pamietam tez ma spoko skład ale w smaku (zwłaszcza do kawy) wypada gorzej niż to z rossmana. Jeszcze jest taka firma I ❤️ Vegan i tez maja dobry skład ;)
Na początku piłam je sama, ale Stary podłapał i teraz już oboje pijemy owsiane ;)
dziękuję, muszę spróbować ;) np z tego mleka można robić nalesniki i jakies placuszki?

reklama
Do góry