reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ale jak tak poważnie, co to w ogóle za tekst i podejście ;). Akurat się może do czegoś przydać a nie być tylko dawcą materiału genetycznego, to niech się wykaże najbardziej delikatnymi zastrzykami z heparyny w historii ludzkości.

Normalnie warzywa w posiłku, przecież Ci się i tak wymiesza w brzuszku ;)
Uwielbiam tekst o wymieszywaniu w brzuszku. Zawsze tak mówi mój brat, jak sobie nawali na talerz swoj posiłek (taki, który ja jak widzę to mi słabo :D)

reklama
Kawa czarna bez cukru jest ok. Ale jak pijesz z mlekiem to insulina leci w kosmos.

Ale niestety próbowałam tyle razy i tego nie wyeliminowałam. Nie umiem z rana bez kawy z mlekiem :(
Zawsze rani pierwsze co robię to pije kawę z mleczkiem. Odkąd ja pije czyli dobre 8-9 lat to zawsze jak miałam robilam- i robię do teraz tak ze wielki kubol kawy (nie bawię się w żadne filizaneczki czy małe kubeczki) normalnie kubol, biorę w dłoń i wracam pod koldre. Jak ide do pracy to wiadomo szybciej z tej kołdry wychodzę ale jak mam wolne to mi tak z tą kawą do godziny potrafi zejść. I nie wyobrażam sobie bez tego 😞
Żeby nie było. Próbowałam. Chodziłam zła jak osa. Nie polecam się takiej nikomu😀

Zawsze rani pierwsze co robię to pije kawę z mleczkiem. Odkąd ja pije czyli dobre 8-9 lat to zawsze jak miałam robilam- i robię do teraz tak ze wielki kubol kawy (nie bawię się w żadne filizaneczki czy małe kubeczki) normalnie kubol, biorę w dłoń i wracam pod koldre. Jak ide do pracy to wiadomo szybciej z tej kołdry wychodzę ale jak mam wolne to mi tak z tą kawą do godziny potrafi zejść. I nie wyobrażam sobie bez tego 😞
Żeby nie było. Próbowałam. Chodziłam zła jak osa. Nie polecam się takiej nikomu😀
jakby tak człowiek sobie odmówił wszystkiego to by się wkurwił tylko i rzucił to od razu. Kubol kawki robi Ci dobrze na psychikę, a to też ważne ❤️

jakby tak człowiek sobie odmówił wszystkiego to by się wkurwił tylko i rzucił to od razu. Kubol kawki robi Ci dobrze na psychikę, a to też ważne ❤️
Prwnie, ze tak☺️ Ja pamietam raz w sobotę w mój święty dzień z kawa pod kołderka, musiałam jechać zrobić badania krwi. Zła, śpiąca, już z bolem głowy pojechałam zaraz na otwarcie punktu- szybciej wejde szybciej wrócę pod koldre z kawką. Pech chciała, ze babka się spóźniła i otworzyła labo później a ja już zła😡 nieprzytomna od braku kawki wpuściłam przed siebie małżeństwo z dzieckiem🤦‍♀️ Darł się jakby go żywcem obdzierali ze skory. Po jakiejś pół godzinie wyszli i powiedzieli, żebym weszła jednak przed nimi. Już myślałam, ze ja zacznę tam się drzeć, bo ja tylko chciałam kawusie.

Ja też próbowałam! Serio przez 5 dni wytrzymałam zamiast kawy pić z rana herbatę. I oszukiwałam sama siebie, że jest spoko. Aż przyszedł weekend i stary w sobotę z rana zrobił kawę 🤩 od tej pory już codziennie kawa.
Dla mnie kawa z rana to taki rytuał. Nie włączam tv, nie biorę tel do ręki. Jestem tylko ja i kawa. Teraz latem jeszcze często ją piję na balkonie na leżaku 🥰

reklama
Pitting alert xD
Prwnie, ze tak☺️ Ja pamietam raz w sobotę w mój święty dzień z kawa pod kołderka, musiałam jechać zrobić badania krwi. Zła, śpiąca, już z bolem głowy pojechałam zaraz na otwarcie punktu- szybciej wejde szybciej wrócę pod koldre z kawką. Pech chciała, ze babka się spóźniła i otworzyła labo później a ja już zła😡 nieprzytomna od braku kawki wpuściłam przed siebie małżeństwo z dzieckiem🤦‍♀️ Darł się jakby go żywcem obdzierali ze skory. Po jakiejś pół godzinie wyszli i powiedzieli, żebym weszła jednak przed nimi. Już myślałam, ze ja zacznę tam się drzeć, bo ja tylko chciałam kawusie.

Kawusia to żyćko :(

Do góry