reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dziewczyny sorry, ze się wpierniczam w zastrzyki, ale ja dalej z tą IO xD
Ogólnie napoje dozwolone między posiłkami to kawa bez mleka i cukru, woda i pewnie herbata i ziółka?
A co np jak robie obiad i próbuję czy coś nie przyprawić, tego też się nie powinno? xD
Jeśli chodzi o warzywa do posiłku to normalnie je wkomponować czy lepiej np zjeść rpzed?

Od razu mówię, ze tak skrajnie nie będę podchodzić, ale jakoś ciekawa jestem tego wszystkiego

A właśnie, a propos tych przeróżnych zastrzyków... wolicie/wolałybyście same, czy rzeczywiście, żeby mąż je wykonywał? Ja zdecydowanie jestem Zosią-samosią w takich kwestiach... Mój pierwszy Gonal wypadł w momencie, gdy i tak byłam sama w domu... ale zrobiliśmy to z mężem przez video call ;-)

Proszę Cie. Mi Stary nawet cukier mierzy bo ja bym sobie nawet tym palca nie ukuła.
Stary wszystkie zastrzyki mi będzie robił. Ma wprawę to niech się chłopak wykaże 🤣

Ogólnie napoje dozwolone między posiłkami to kawa bez mleka i cukru, woda i pewnie herbata i ziółka?
A co np jak robie obiad i próbuję czy coś nie przyprawić, tego też się nie powinno? xD
Jeśli chodzi o warzywa do posiłku to normalnie je wkomponować czy lepiej np zjeść rpzed?

Od razu mówię, ze tak skrajnie nie będę podchodzić, ale jakoś ciekawa jestem tego wszystkiego
Myślę, ze bez przesady z tym kosztowaniem ;) co do warzyw to patrząc co zalecała mi dietetyczka to one były normalnie wkomponowane w posiłek :)

Tak prawilnie to nie powinnaś próbować, ale myślę, że nie ma takiej osoby co sama gotuje i nie próbuje...
To chyba tylko jak ktoś jest na diecie pudełkowej.
Warzywa to ma być główny składnik obiadu, reszta to dodatki 😊

Tak prawilnie to nie powinnaś próbować, ale myślę, że nie ma takiej osoby co sama gotuje i nie próbuje...
To chyba tylko jak ktoś jest na diecie pudełkowej.
Warzywa to ma być główny składnik obiadu, reszta to dodatki 😊
No jeśli to nie jest talerz makaronu „na spróbowanie” to powinna być gitara ;)

reklama
Ale jak tak poważnie, co to w ogóle za tekst i podejście ;). Akurat się może do czegoś przydać a nie być tylko dawcą materiału genetycznego, to niech się wykaże najbardziej delikatnymi zastrzykami z heparyny w historii ludzkości.

Normalnie warzywa w posiłku, przecież Ci się i tak wymiesza w brzuszku ;)

Do góry