LadyCaro
Fanka BB :)
Krzywą cukrową i insulinową 3 - punktowąJakie badania robiłas ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krzywą cukrową i insulinową 3 - punktowąJakie badania robiłas ?
A właśnie, a propos tych przeróżnych zastrzyków... wolicie/wolałybyście same, czy rzeczywiście, żeby mąż je wykonywał? Ja zdecydowanie jestem Zosią-samosią w takich kwestiach... Mój pierwszy Gonal wypadł w momencie, gdy i tak byłam sama w domu... ale zrobiliśmy to z mężem przez video call ;-)
Myślę, ze bez przesady z tym kosztowaniem co do warzyw to patrząc co zalecała mi dietetyczka to one były normalnie wkomponowane w posiłekDziewczyny sorry, ze się wpierniczam w zastrzyki, ale ja dalej z tą IO xD
Ogólnie napoje dozwolone między posiłkami to kawa bez mleka i cukru, woda i pewnie herbata i ziółka?
A co np jak robie obiad i próbuję czy coś nie przyprawić, tego też się nie powinno? xD
Jeśli chodzi o warzywa do posiłku to normalnie je wkomponować czy lepiej np zjeść rpzed?
Od razu mówię, ze tak skrajnie nie będę podchodzić, ale jakoś ciekawa jestem tego wszystkiego
wiem, wiem, że rpzesada, dlatego mówię, że raczej z ciekawości pytamMyślę, ze bez przesady z tym kosztowaniem co do warzyw to patrząc co zalecała mi dietetyczka to one były normalnie wkomponowane w posiłek
Tak prawilnie to nie powinnaś próbować, ale myślę, że nie ma takiej osoby co sama gotuje i nie próbuje...Dziewczyny sorry, ze się wpierniczam w zastrzyki, ale ja dalej z tą IO xD
Ogólnie napoje dozwolone między posiłkami to kawa bez mleka i cukru, woda i pewnie herbata i ziółka?
A co np jak robie obiad i próbuję czy coś nie przyprawić, tego też się nie powinno? xD
Jeśli chodzi o warzywa do posiłku to normalnie je wkomponować czy lepiej np zjeść rpzed?
Od razu mówię, ze tak skrajnie nie będę podchodzić, ale jakoś ciekawa jestem tego wszystkiego
No jeśli to nie jest talerz makaronu „na spróbowanie” to powinna być gitaraTak prawilnie to nie powinnaś próbować, ale myślę, że nie ma takiej osoby co sama gotuje i nie próbuje...
To chyba tylko jak ktoś jest na diecie pudełkowej.
Warzywa to ma być główny składnik obiadu, reszta to dodatki
wlasnie dziś znalazłam i zaobserwowałam ten profilOna_insulinowa (@ona_insulinowa) • Instagram photos and videos
348 Followers, 769 Following, 0 Posts - See Instagram photos and videos from Ona_insulinowa (@ona_insulinowa)instagram.com
Lubie jej profil, bo jest dietetyczką ale też stosuje zasadę 80:20 czyli 80% prawilnie, 20 nie.
I dużo wiedzy i robi też zdjęcia swoich zakupów
Ale jak tak poważnie, co to w ogóle za tekst i podejście . Akurat się może do czegoś przydać a nie być tylko dawcą materiału genetycznego, to niech się wykaże najbardziej delikatnymi zastrzykami z heparyny w historii ludzkości.W sumie… XD
Normalnie warzywa w posiłku, przecież Ci się i tak wymiesza w brzuszkuDziewczyny sorry, ze się wpierniczam w zastrzyki, ale ja dalej z tą IO xD