reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Nie uwierzycie co się wczoraj wydarzyło u Nas w Castoramie… Matka chodziła sobie z córeczką i tej nagle zachciało się siku, więc ta mamusia wysadziła ją na kibel na ekspozycji i tam się wyszczała 😱
kurvva no nie... a pamiętam, ze jak kiedyś chodziłam z Tomkiem po leroy to sie go spytałam, że ciekawe ile razy obsługa musiała ***** z tych ekspozycji wyciągac... Ja pierdole co za ludzie...

Podobno to się często zdarza i nie tylko madkom z bąbelkiem :o🙈
To ciekawe czy w ogóle w tych sklepach jest toaleta. Daliby taki znaczek ze strzałką przy ekspozycji, potem drugi znaczek z monitoringiem i może by załatwiło sprawę albo chociaż zmniejszyło ilość tych incydentów...kałowych 🙃

To ciekawe czy w ogóle w tych sklepach jest toaleta. Daliby taki znaczek ze strzałką przy ekspozycji, potem drugi znaczek z monitoringiem i może by załatwiło sprawę albo chociaż zmniejszyło ilość tych incydentów...kałowych 🙃
jest toaleta normalnie normalnie inni ludzie jakoś nie mają problemów, żeby ją znaleźć…

reklama
Do góry