reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dziewczyny umieram, tak mnie brzuch boli u dołu że ledwo żyje. Jak do jutra nie przejdzie to chyba na Izbę ginekologiczna pojadę. W czwartek rano brałam ovitrelle. Może to jakieś skutki uboczne. 90% dnia przelezalam w łóżku zwiniętą w kulke. Odechciewa mi się już tych starań.

Dziewczyny umieram, tak mnie brzuch boli u dołu że ledwo żyje. Jak do jutra nie przejdzie to chyba na Izbę ginekologiczna pojadę. W czwartek rano brałam ovitrelle. Może to jakieś skutki uboczne. 90% dnia przelezalam w łóżku zwiniętą w kulke. Odechciewa mi się już tych starań.
Ojjj... to Twoje pierwsze Ovitrelle ? Masz bolesne owulacje?

99B69D2E-4F7B-42F1-86C9-EEDE52A8D747.jpeg

Dzięki, że pytasz. Wstępnie chyba tak... omówiliśmy wiele rzeczy na spokojnie, ale cóż - efekty do weryfikacji przy jakiejś następnej sytuacji kryzysowo-rodzinnej...
Do porządku trochę przywołał nas telefon z kliniki, przypomnienie o badaniach krwi przed wizytą. Są sprawy ważne i ważniejsze...
Uff, to chociaż tyle. Trzymam kciuki, żeby jednak do niego dotarło i żeby następnym razem nie było powtórki z rozrywki 😘.

reklama
Dzięki, że pytasz. Wstępnie chyba tak... omówiliśmy wiele rzeczy na spokojnie, ale cóż - efekty do weryfikacji przy jakiejś następnej sytuacji kryzysowo-rodzinnej...
Do porządku trochę przywołał nas telefon z kliniki, przypomnienie o badaniach krwi przed wizytą. Są sprawy ważne i ważniejsze...
Jaki teraz plan działania? Kiedy pierwsze podejście? Czy Ty już masz wakacje od szkoły?

Do góry