reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Fajny temat mnie ominął 😈 mu z mężem wtedy niemezem uprawialiśmy seks wszędzie gdzie się dało. A wiecie jak ciężko się zmieści się w peugeocie 307 cabrio?😁
A teraz to tylko w łóżku, bo ja mam problemu ze stawami, mężowi kręgosłup daje się we znaki.

A wiecie mój mąż może tak długo że nie raz mu mówię że on by ze dowie kobitki obskoczył i do mnie wrócił w pełnym wzwodzie. To strasznie męczy, nie raz go proszę czy może skończyć bo nie mam już siły 🤣

Co do sprzątania, to kiedyś miałam takiego fioła że codziennie sprzątałam, można było jeść z podłogi, a teraz zwyczajnie i wolę ten czas spędzać z córką. Mam zawszę w miarę porządek, ale zdarzy się że coś się wala tam gdzie nie powinno

reklama
Fajny temat mnie ominął 😈 mu z mężem wtedy niemezem uprawialiśmy seks wszędzie gdzie się dało. A wiecie jak ciężko się zmieści się w peugeocie 307 cabrio?😁
A teraz to tylko w łóżku, bo ja mam problemu ze stawami, mężowi kręgosłup daje się we znaki.

A wiecie mój mąż może tak długo że nie raz mu mówię że on by ze dowie kobitki obskoczył i do mnie wrócił w pełnym wzwodzie. To strasznie męczy, nie raz go proszę czy może skończyć bo nie mam już siły 🤣

Co do sprzątania, to kiedyś miałam takiego fioła że codziennie sprzątałam, można było jeść z podłogi, a teraz zwyczajnie i wolę ten czas spędzać z córką. Mam zawszę w miarę porządek, ale zdarzy się że coś się wala tam gdzie nie powinno

Skoro tu można to ja powiem, że mnie totalnie wnerwia to znoszenie rzeczy - zabawek, kartek, rysunków, tabletów, patyków, kasztanów i czego tam jeszcze do salonu, no nic mnie tak nie w*urwia. U siebie niech sobie trzymają wszystko co chcą łącznie z kamieniami, ale jak widzę jakieś ich pierdoły w salonie to mnie strzela :D

Skoro tu można to ja powiem, że mnie totalnie wnerwia to znoszenie rzeczy - zabawek, kartek, rysunków, tabletów, patyków, kasztanów i czego tam jeszcze do salonu, no nic mnie tak nie w*urwia. U siebie niech sobie trzymają wszystko co chcą łącznie z kamieniami, ale jak widzę jakieś ich pierdoły w salonie to mnie strzela :D
U mnie salon też świątynia, ale nie raz znajdę tam jakiś bubel i mnie to złości na maksa.

U mnie zawsze jest czysta łazienka i kuchnia na błysk, bałagan mi nie przeszkadza ale syfu nie lubię. Za to u obcych to mnie nic nie interesuje, no, brudny kibel mnie odrzuca ale jeszcze nie byłam w gościach gdzie był brudny kibel 😬 a na resztę nie zwracam uwagi totalnie, ale u mnie musi być czysto jak proszę gości, nawet co któregoś gościa wchodzę do toalety sprawdzić czy recznik do rak nie jest mokry i do wymiany 😀😀

Zamówiony
Season 4 Monica GIF by Friends

reklama
Jejuuu, mam to samo! Kredki, bloki w salonie, nieraz szmaty, igly i nici, bo akurat pusheena musi sobie uszyć i ten puch z rozpierdolonej poduszki, bo musiała go czymś wypchać!

Do góry