reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja bede cwiczyc z drazkiem, ale poziomym podciaganie sie 😁 ogolnie to tak sobie myślę ze pomijajac brak sily i umiejętności to chyba nie dalabym rade przez lek wysokości 🤔
a to ja też jestem trochę osrańcem, że boję się np salt i zeskoków ale jednocześnie je kocham :D aż mi smutno, ze nie mogę Wam pokazać filmów z moich wyczynów :D

reklama
Ja bede cwiczyc z drazkiem, ale poziomym podciaganie sie 😁 ogolnie to tak sobie myślę ze pomijajac brak sily i umiejętności to chyba nie dalabym rade przez lek wysokości 🤔
apropo podciagania się to ostatnio na imprezie byłam atrakcją, bo właśnie ziomki mieli drążek w mieszkaniu i laski coś próbowały się podciągnąć ale nic nie szło i ja przychodze i mówię ej no co Wy xD i nawet mój stary mówił, że w szoku bo nie wiedział, ze się tak podciągać umiem :D

nie probowalam. Pić to piłam gdzies w gościach jakas lampkę. Ja mówię o tym ze zdjęcia. Zapomnialam że ono było słodkie. Także teraz z moim problemem insulinowym odpada totalnie.
ja piję czerwone półwytrwane głównie w okresie jesienno zimowym. Kocham wina Gruzińskie, są najlepsze <3 różowego nie jestem w stanie znieść :D Prosecco samego również nie zniosę tylko toleruję z aperolem :D, wszystkie te szampanowe odpadają :D Białe wino kocham. :D

apropo podciagania się to ostatnio na imprezie byłam atrakcją, bo właśnie ziomki mieli drążek w mieszkaniu i laski coś próbowały się podciągnąć ale nic nie szło i ja przychodze i mówię ej no co Wy xD i nawet mój stary mówił, że w szoku bo nie wiedział, ze się tak podciągać umiem :D
Hahhaha to ja to samo ostatnio u znajomych jak bylismy zeszlismy do silowni i byli w szoku ze ja sie podciagam xD i dlatego dostalisny nieuzywany drążek do domu a stary się zalozyl ze iles tam razy za miesiac sie podciaganie 😁😁

ja piję czerwone półwytrwane głównie w okresie jesienno zimowym. Kocham wina Gruzińskie, są najlepsze <3 różowego nie jestem w stanie znieść :D Prosecco samego również nie zniosę tylko toleruję z aperolem :D, wszystkie te szampanowe odpadają :D Białe wino kocham. :D
Proseko tak, aperol fujka xd

O właśnie! Ja tez zasnę szampany, proseczo czy nawet hiszpańska Cava - chyba że w sylwestra 😁

reklama
Ja też lubię gadać, opowiadać, a przy tym gestykuluję dużo (ja tego nie widzę i nie ogarniam, ale jak tak mówią, to biorę to za pewnik ;) ) ale jak mam dzwonić gdzieś i się umawiać to taki ze mnie nieogar, że masakra... Zbieram się jakbym miała co najmniej hulajnogą do Płocka dojechać 🙈
ja też gestykuluję często :D ale dzwonić to mogę wszędzie i załatwiać wszystko :D

Do góry