Jula19
Fanka BB :)
mi takie dwa wystarcza i mam bombę to jest jeszcze ta większa butelka?Zobacz załącznik 1417400
Elo weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi takie dwa wystarcza i mam bombę to jest jeszcze ta większa butelka?Zobacz załącznik 1417400
Elo weekend
Tak, nie bawie sie w półśrodki xDmi takie dwa wystarcza i mam bombę to jest jeszcze ta większa butelka?
Tak, nie bawie sie w półśrodki xD
Ale ja mam mocna glowe. Moge wypić całą butelke wina i nawet lekko nie poczuć xD
Ja to traktuje jak moją cechę, ani mnie to ziębi ani grzeje tylko malo ekonomiczna jestem xdOooo to tak jak ja! Był czas, ze było mi z tego powodu wstyd, ale teraz czuję już tylko dumę
ja ogólnie nie pije. Zazwyczaj w majówkę zdarzy mi sie właśnie wypić jakiegos desperadosa. Ostatnio jak byla promka w Lidlu 4 + 4 zakupiłam na swoje urodziny z zamiarem picia ale juz nie było mi dane. Także ja w ciągu całego roku nawet 10 piwek nie wypiję. Wódki nie tykam od mojej pamiętnej imprezy, na której się strulam a było to już z 10 lat temu. Pozniej zaczęłam pić wino k najlepiej mi wchodziło z ta fioletowa nalepka Carlo Rossi. A od jakiegos czasu mam mega kapcia na drugi dzień więc z wina też zrezygnowałam. Także jestem do wynajęcia jak ktoś potrzebuje transportu bo z reguły nie pijeTak, nie bawie sie w półśrodki xD
Ale ja mam mocna glowe. Moge wypić całą butelke wina i nawet lekko nie poczuć xD
ja ogólnie nie pije. Zazwyczaj w majówkę zdarzy mi sie właśnie wypić jakiegos desperadosa. Ostatnio jak byla promka w Lidlu 4 + 4 zakupiłam na swoje urodziny z zamiarem picia ale juz nie było mi dane. Także ja w ciągu całego roku nawet 10 piwek nie wypiję. Wódki nie tykam od mojej pamiętnej imprezy, na której się strulam a było to już z 10 lat temu. Pozniej zaczęłam pić wino k najlepiej mi wchodziło z ta fioletowa nalepka Carlo Rossi. A od jakiegos czasu mam mega kapcia na drugi dzień więc z wina też zrezygnowałam. Także jestem do wynajęcia jak ktoś potrzebuje transportu bo z reguły nie pije
weekend sie zaczął
Znaczy w sensie sugerujecie, że ja nie mam życia, tak?bo to weekend - wszyscy chlejo
Maaja ogólnie nie pije. Zazwyczaj w majówkę zdarzy mi sie właśnie wypić jakiegos desperadosa. Ostatnio jak byla promka w Lidlu 4 + 4 zakupiłam na swoje urodziny z zamiarem picia ale juz nie było mi dane. Także ja w ciągu całego roku nawet 10 piwek nie wypiję. Wódki nie tykam od mojej pamiętnej imprezy, na której się strulam a było to już z 10 lat temu. Pozniej zaczęłam pić wino k najlepiej mi wchodziło z ta fioletowa nalepka Carlo Rossi. A od jakiegos czasu mam mega kapcia na drugi dzień więc z wina też zrezygnowałam. Także jestem do wynajęcia jak ktoś potrzebuje transportu bo z reguły nie pije
masz kaca po carlo rossi, bo po carlo rossi nie da się go nie mieć #teamgruzinskie #teamrieslingja ogólnie nie pije. Zazwyczaj w majówkę zdarzy mi sie właśnie wypić jakiegos desperadosa. Ostatnio jak byla promka w Lidlu 4 + 4 zakupiłam na swoje urodziny z zamiarem picia ale juz nie było mi dane. Także ja w ciągu całego roku nawet 10 piwek nie wypiję. Wódki nie tykam od mojej pamiętnej imprezy, na której się strulam a było to już z 10 lat temu. Pozniej zaczęłam pić wino k najlepiej mi wchodziło z ta fioletowa nalepka Carlo Rossi. A od jakiegos czasu mam mega kapcia na drugi dzień więc z wina też zrezygnowałam. Także jestem do wynajęcia jak ktoś potrzebuje transportu bo z reguły nie pije
Ja wódki tez nie piję. Ale bardzo lubie piwka. To moja słabość z wina to głównie domowe sie zdarzy. Aaa i ze Starym jestesmy też fanami whisky, nawet nie na tym zna troche.ja ogólnie nie pije. Zazwyczaj w majówkę zdarzy mi sie właśnie wypić jakiegos desperadosa. Ostatnio jak byla promka w Lidlu 4 + 4 zakupiłam na swoje urodziny z zamiarem picia ale juz nie było mi dane. Także ja w ciągu całego roku nawet 10 piwek nie wypiję. Wódki nie tykam od mojej pamiętnej imprezy, na której się strulam a było to już z 10 lat temu. Pozniej zaczęłam pić wino k najlepiej mi wchodziło z ta fioletowa nalepka Carlo Rossi. A od jakiegos czasu mam mega kapcia na drugi dzień więc z wina też zrezygnowałam. Także jestem do wynajęcia jak ktoś potrzebuje transportu bo z reguły nie pije
Ooo ja kocham białeJa mam po czerwonym wytrawnym kapcia, nawet jak wypije jeden kieliszek. Ale białe albo różowe? Jak najbardziej!