pluto_nova
Moderator
Jutro idę do fryzjera podciąć końcówki i zrobić sobie grzywkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@olka11135 Ola, a w tej ciąży, kiedy wyszło niestety cp, to w którym tygodniu miałaś pierwszą wizytę u lekarza?
Ja też przepracowałam 1,5 roku na infolinii i teraz dzwonienie dla mnie to żaden problem. Czasem aż współczuję urzędnikom bo jak się uprę, żeby dostać jakieś info przez tel to dzwonie codziennie aż do skutkuja to na 1 roku studiów pracowałam na infolinii, to się dobrze wyrobiłam, a ogólnie że jestem paplą, to ja ogólnie dzwonię wszędzie i gadam wszędzie bez żadnego problemu hahaha
O wow a co Cię naszło na grzywkę?Jutro idę do fryzjera podciąć końcówki i zrobić sobie grzywkę
Bo ja tak teraz sobie myślę, że ja pierwszą wizytę miałam dopiero w 7tc i zarodek miał już 12mm, to jakby to w jajowodzie rosło to bym miała trochę lipę, co nie? Ale u mnie wszyscy gadali: nie idź wcześniej bo i tak nic lekarz nie zobaczyTrzeciej. Byłam już w 4tc. Bo od początku czułam, że to cp. Ale i tak chodziłam z nią do 10tc
zawsze miałam grzywkę, dobrze się w niej czułam, ale ostatnio się zapłaciłam i grzywka razem ze mnąO wow a co Cię naszło na grzywkę?
zapuściłamzawsze miałam grzywkę, dobrze się w niej czułam, ale ostatnio się zapłaciłam i grzywka razem ze mną