reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Hahahahaha 😂 ale miło, że ktoś zauważył brak papli 😂😂😂Robota mnie pochłonęła nienawidzę jej 😫😫😫😂 dziś mam fatalny dzień i w pracy i ogólnie. Dziewczyna z mojego zespołu dziś zadzwoniła z informacja ze urodziła córeczkę. Gratulacje mówię. Po czym ze smutkiem idę zmienić tampona.

I nie nie jestem zazdrosna nie życzę jej źle - tylko znów pojawia się myśl, a ja? A co ze mną? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Dobra już jie będę Wam prawić morałów o zazdrości luzik 😋😂

reklama
No nie, pech mnie prześladuje! Rano spóźniłam się do pracy bo robiłam zastrzyk z Ovitrelle a on był jakiś dziwny i musialam czytać instrukcje bo wyglądał jak wielki długopis, coś w stylu tego patyka z insulina co dawkuje ją. Syn miał w nocy gorączkę i umówiliśmy się że ja dziś skończę o 11 to do tego czasu popilnuje go i pozniej pojedzie do swojej pracy ale jeszcze szybki sexik będzie. No ale dał małego do babci i pojechał wcześniej. Wrócił szybciej z pracy i to z goraczką 🥵 Mówi że nie ma siły na sexy 😱 Chyba nic z tych starań... Póki co poszedł się przespać i zobaczymy czy mu się polepszy. Eh sory że pisze jak debil ale nie myślę trzeźwo w takiej sytuacji.
Może jak odpocznie, prześpi się, to nabierze sił i podziałacie. Macie od 24 do 36 godzin od podania, więc ma czas na regenerację :) Będzie dobrze! Męcz go jak wstanie ;) A tak btw, ja też dostałam taki długopis i dwa razy musiałam czytać jak to zrobić...🙈🙈🙈 A szczególnie z tą kroplą, której nie było na igle, bo przecież jak by to było gdyby się pojawiła za pierwszym razem... ;).

Może jak odpocznie, prześpi się, to nabierze sił i podziałacie. Macie od 24 do 36 godzin od podania, więc ma czas na regenerację :) Będzie dobrze! Męcz go jak wstanie ;) A tak btw, ja też dostałam taki długopis i dwa razy musiałam czytać jak to zrobić...🙈🙈🙈 A szczególnie z tą kroplą, której nie było na igle, bo przecież jak by to było gdyby się pojawiła za pierwszym razem... ;).
Dziękuję, wczoraj mąż jednak dał radę i był efektowny wsad, dziś czekam na powtórkę ale coś mi się wydaje że przy gorączce 40.5°C plemniki straciły moc i urodziny spędzę z kieliszkiem Prosecco 😁

Boszzzz.... Ja też tak mam, że jak mam gdzieś zadzwonić, coś załatwić, zapytać, to się zbieram jak pies do jeża... Po wyniki badań dzwonię już z miesiąc czy są... 🙈🙈🙈
ja to na 1 roku studiów pracowałam na infolinii, to się dobrze wyrobiłam, a ogólnie że jestem paplą, to ja ogólnie dzwonię wszędzie i gadam wszędzie bez żadnego problemu :D hahaha

reklama
Do góry