reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Tez mi tego brakuje i az mi sie zachcialo zmienic prace ale jeszcze poczekam z decyzja az zjem dupka do końca zeby byc obiektywnaw ogóle ta praca nowa dała mi trochę kopa, mam ochotę się uczyć nowych rzeczy, siedzę i douczam się excela, języka, uczę się prowadzić auto, tak się cieszę, ze w końcu w moim życiu coś ruszyło
Alabama89
Ja narazie jestem podekscytowana szukaniem nowej pracy i tez mam ochotę się uczuć nowych rzeczyw ogóle ta praca nowa dała mi trochę kopa, mam ochotę się uczyć nowych rzeczy, siedzę i douczam się excela, języka, uczę się prowadzić auto, tak się cieszę, ze w końcu w moim życiu coś ruszyło
Madame JS
Ja się kiedyś nagimnastykowałam, jak staremu wytłumaczyć reklamę "gdy konar nie chce zapłonąć"...powiedziałam przed chwilą Staremu, że na penisa mówimy trzon to się śmiał z 20 sekund xD
Madame JS
Fajny sposób, też się tak uczyłam na początku francuskiego - amerykańskie filmy z dubbingiem. Bo wtedy mówią wolno i wyraźnie, a tak generalnie to szybko i niedbalew ogóle wiecie co, ja się uczę hiszpańskiego (raz więcej raz mniej xD) i kupiliśmy tego dinsneya i ogłądam how i met your mother z hiszpańskim dubbingiem bo i tak znam ten serial na pamięc, wiec co nie zrozumiem to sobie dopowiem
Madame JS
Może po prostu znajdź jakieś forum z tym, co Cię interesuje...? Bo takie strony, gdzie są tylko ludzie, którzy się uczą, to trochę różnie bywa z poziomem...A może polecacie jakąś stronę lub cokolwiek z ludźmi, z którymi można pogadać po angielsku?
Ja ćwiczyłam francuski na stronach randkowych. Oczywiście przed moim starym. Sporo się nauczyłam ;-)
Kiedyś byłam też na amerykańskim forum ślubnym na przykład. Też fajne.
Więc... może jakieś.. anglojęzyczne "Staraczki" gdzieś istnieją ?!!! ;-)
LadyCaro
bardziej chodziło mi o takie calle gdzie się mówi. Chciałabym poprawić swój angielski, bo często brakuje mi słów i mam wrażenie, ze tak... no chciałabym mówić bieglejMoże po prostu znajdź jakieś forum z tym, co Cię interesuje...? Bo takie strony, gdzie są tylko ludzie, którzy się uczą, to trochę różnie bywa z poziomem...
Ja ćwiczyłam francuski na stronach randkowych. Oczywiście przed moim starym. Sporo się nauczyłam ;-)
Kiedyś byłam też na amerykańskim forum ślubnym na przykład. Też fajne.
Więc... może jakieś.. anglojęzyczne "Staraczki" gdzieś istnieją ?!!! ;-)
I uczę się tego hiszpańskiego i tak się zastanawiam, czy nie znaleźć kogoś, kto od początku będzie ze mną gadał po hiszpańsku, nawet w stylu "jestem Agnieszka i mieszka w Polsce". Żeby mówić już od samych podstaw. Co o tym myślicie?
reklama
Erinti7
Aplikacja Tandem na telefon to złoto.A może polecacie jakąś stronę lub cokolwiek z ludźmi, z którymi można pogadać po angielsku?
Ludzie są tam mega otwarci i cierpliwi. Jest też trochę spermiarzy, ale jak znajdziesz chociaż jedną sensowną osobę to jest bosko. Ja mam swojego ulubionego partnera do nauki, który mnie uczy angielskiego a ja go polskiego