u nas nie jest źle ale początki były bardziej emocjonalne ... Ten stan jak się poznawaliśmy ... Było to nowe , ekscytujące ... Jakoś z czasem to zgasło ,ale nie narzekamMoim zdaniem co raz lepszy. Docieramy się, jesteśmy co raz bardziej siebie pewni i śmielsi
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Mój jest o tyle lepszy, że z czasem więcej próbujemy nowości, żeby się nie nudzić
Z rzeczy, których nikt się nie spodziewa mój mąż jest np. obrzezany
Z tym, że zarówno ja jak i mój mąż mieliśmy bardzo dużo różnych doświadczeń z innymi osobami i ja np. najlepszy seks w życiu miałam z kimś innym
Z tym, że zarówno ja jak i mój mąż mieliśmy bardzo dużo różnych doświadczeń z innymi osobami i ja np. najlepszy seks w życiu miałam z kimś innym
Moonstone
Moderator
No myśmy znali się 4 lata i byli rok po slubie jak straciłam dziewictwo (miałam pochwice i to tak silna ze badanie ginekologiczne bylo problemem), wcześniej były pieszczoty ale bez penetracji. W sumie tak naprawdę dopiero się odkrywamyu nas nie jest źle ale początki były bardziej emocjonalne ... Ten stan jak się poznawaliśmy ... Było to nowe , ekscytujące ... Jakoś z czasem to zgasło ,ale nie narzekam
Ceonis
Moja znajoma to ma. O tamponach może zapomnieć, seksu z rok nie uprawiała, ale ja to mega boli. Chodzi na jakieś masaże itp, zobaczymy czy pomożeNo myśmy znali się 4 lata i byli rok po slubie jak straciłam dziewictwo (miałam pochwice i to tak silna ze badanie ginekologiczne bylo problemem), wcześniej były pieszczoty ale bez penetracji. W sumie tak naprawdę dopiero się odkrywamy
Ceonis
Mój to w ogóle woli jak ja się za niego biorę. Ale ja też lubie być kuszona i zdobywana, dlatego czasem udaje obojętna, zimna suke. Wtedy nie wytrzymuje i sam się za mnie bierze po 2 dniach abstynencjiMój jest o tyle lepszy, że z czasem więcej próbujemy nowości, żeby się nie nudzić
Moonstone
Moderator
Jakkolwiek głupio by to nie brzmiało mi pomógł wibrator. W momencie kiedy wszedł i stwierdziłam ze to nic strasznego udało mi się przekonać ze z partnerem tez nie ma się czego baćMoja znajoma to ma. O tamponach może zapomnieć, seksu z rok nie uprawiała, ale ja to mega boli. Chodzi na jakieś masaże itp, zobaczymy czy pomoże
Moonstone
Moderator
To mój ma chyba taki patent na mnie, drań jedenMój to w ogóle woli jak ja się za niego biorę. Ale ja też lubie być kuszona i zdobywana, dlatego czasem udaje obojętna, zimna suke. Wtedy nie wytrzymuje i sam się za mnie bierze po 2 dniach abstynencji
u mnie libido od zawsze 0 więc stary ma biedę haha ale wiedział co bierzeMój to w ogóle woli jak ja się za niego biorę. Ale ja też lubie być kuszona i zdobywana, dlatego czasem udaje obojętna, zimna suke. Wtedy nie wytrzymuje i sam się za mnie bierze po 2 dniach abstynencji
olka11135
Mieszkałam w bloku 60 m, potem sama z córką na 38 metrach, a teraz dom 300 m i dalej sprzatam cały dzien tylko tu w domu łazienki sprzątam jednego dnia, a drugiego całą resztę, bo w jeden dzień nie dałabym rady. Tzn może i bym dala, ale nie tak dokładnie
Wow, ja sobie nie wyobrażam sprzątać domu 300m2
Chyba bym cały weekend na to poświęciła. Nie wiem jakby to było gdybyśmy nie płacili za to, chyba bym kupiła mniejszy metraż. Ja kocham porządek, wylizane łazienki i podłogi. Ale kocham też wolny czas. Mi by szkoda było weekendu na sprzątanie. A już latem to w ogóle
reklama
ja mam depresję jak muszę sprzątać mieszkanie po tygodniu z moim starym ... Straszny syfiarz ... Boje się jak to będzie z dzieckiem hahaWow, ja sobie nie wyobrażam sprzątać domu 300m2
Chyba bym cały weekend na to poświęciła. Nie wiem jakby to było gdybyśmy nie płacili za to, chyba bym kupiła mniejszy metraż. Ja kocham porządek, wylizane łazienki i podłogi. Ale kocham też wolny czas. Mi by szkoda było weekendu na sprzątanie. A już latem to w ogóle