reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Mój jest o tyle lepszy, że z czasem więcej próbujemy nowości, żeby się nie nudzić ;)
Z rzeczy, których nikt się nie spodziewa mój mąż jest np. obrzezany

Z tym, że zarówno ja jak i mój mąż mieliśmy bardzo dużo różnych doświadczeń z innymi osobami i ja np. najlepszy seks w życiu miałam z kimś innym :p

u nas nie jest źle ale początki były bardziej emocjonalne ... Ten stan jak się poznawaliśmy ... Było to nowe , ekscytujące ... Jakoś z czasem to zgasło ,ale nie narzekam 🙂
No myśmy znali się 4 lata i byli rok po slubie jak straciłam dziewictwo (miałam pochwice i to tak silna ze badanie ginekologiczne bylo problemem), wcześniej były pieszczoty ale bez penetracji. W sumie tak naprawdę dopiero się odkrywamy :)

No myśmy znali się 4 lata i byli rok po slubie jak straciłam dziewictwo (miałam pochwice i to tak silna ze badanie ginekologiczne bylo problemem), wcześniej były pieszczoty ale bez penetracji. W sumie tak naprawdę dopiero się odkrywamy :)
Moja znajoma to ma. O tamponach może zapomnieć, seksu z rok nie uprawiała, ale ja to mega boli. Chodzi na jakieś masaże itp, zobaczymy czy pomoże

Mój jest o tyle lepszy, że z czasem więcej próbujemy nowości, żeby się nie nudzić ;)
Z rzeczy, których nikt się nie spodziewa mój mąż jest np. obrzezany

Z tym, że zarówno ja jak i mój mąż mieliśmy bardzo dużo różnych doświadczeń z innymi osobami i ja np. najlepszy seks w życiu miałam z kimś innym :p
Mój to w ogóle woli jak ja się za niego biorę. Ale ja też lubie być kuszona i zdobywana, dlatego czasem udaje obojętna, zimna suke. Wtedy nie wytrzymuje i sam się za mnie bierze po 2 dniach abstynencji 😂

Moja znajoma to ma. O tamponach może zapomnieć, seksu z rok nie uprawiała, ale ja to mega boli. Chodzi na jakieś masaże itp, zobaczymy czy pomoże
Jakkolwiek głupio by to nie brzmiało mi pomógł wibrator. W momencie kiedy wszedł i stwierdziłam ze to nic strasznego udało mi się przekonać ze z partnerem tez nie ma się czego bać :)

Mieszkałam w bloku 60 m, potem sama z córką na 38 metrach, a teraz dom 300 m i dalej sprzatam cały dzien 😂😂 tylko tu w domu łazienki sprzątam jednego dnia, a drugiego całą resztę, bo w jeden dzień nie dałabym rady. Tzn może i bym dala, ale nie tak dokładnie

Wow, ja sobie nie wyobrażam sprzątać domu 300m2
Chyba bym cały weekend na to poświęciła. Nie wiem jakby to było gdybyśmy nie płacili za to, chyba bym kupiła mniejszy metraż. Ja kocham porządek, wylizane łazienki i podłogi. Ale kocham też wolny czas. Mi by szkoda było weekendu na sprzątanie. A już latem to w ogóle :p

reklama
Wow, ja sobie nie wyobrażam sprzątać domu 300m2
Chyba bym cały weekend na to poświęciła. Nie wiem jakby to było gdybyśmy nie płacili za to, chyba bym kupiła mniejszy metraż. Ja kocham porządek, wylizane łazienki i podłogi. Ale kocham też wolny czas. Mi by szkoda było weekendu na sprzątanie. A już latem to w ogóle :p
ja mam depresję jak muszę sprzątać mieszkanie po tygodniu z moim starym ... Straszny syfiarz ... Boje się jak to będzie z dzieckiem haha

Do góry